Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Parfym

Innehåller annonslänkar

Jag älskar ju söta dofter och dessa två är jag verkligen heeeelt kär i. Den översta är en nyfunnen favorit och jag förstår verkligen varför den är så populär som den är. Är helt såld på båda dessa och ni hittar dom HÄR och HÄR.

Kommentarer

  1. Emma

    Alltså har haft samma parfym i ÅTTA år men beställde candy love pga dig och älskar den!! Så nu har jag två jag kan pendla mellan 😍😍

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss