Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen

Innehåller reklam för GAAM/Proteinbolaget

Har som sagt haft en jättelugn helg. Tove och barnen har varit här då jag fick låna hem dom trots att det var min barnfria helg och annars har jag typ myst med min kille och bara gjort precis ingenting, haha.

Nu har jag hämtat hem barnen och dom stannar tills på onsdag morgon. Hur känner ni andra mammor om att bara se era barn en kort stund på morgonen och en kort stund på kvällen mellan skola/förskola? Jag tycker att det är jättejobbigt! Speciellt efter en lång sommar där man har fått spendera extremt mycket tid tillsammans. Det är svårt med omställningen på något vis. Sedan är dom så himla trötta på kvällarna att det mest blir gnäll, lite mys, bad, borsta tänder, saga och sova. Och när man som jag redan har barnen på halvtid så känns det typ som att jag missar halva deras liv + ännu mer.. Är så delad då jag vet hur bra dom trivs med alla sina vänner om dagarna men jag får bara en tomhetskänsla och en stress över att knappt hinna se dom. Helgerna som jag har dom blir så extra värdefulla nu.

Annars har jag varit hos min psykolog igen idag och min kille ska faktiskt följa med mig dit på torsdag med. Tycker att det är så jäääääkla jobbigt att gräva i mig själv och varför jag är som jag är och gör vissa saker som jag gör. Och samtidigt tycker jag att det är så skönt att prata ut och få mer och mer förståelse för mina egna mönster + verktyg till att kunna bryta dom. Jag tror helt ärligt att varenda person som inte har haft en ”enklare” uppväxt skulle behöva gå och prata med någon. Eller ja. Alla som  har varit med om något i livet över huvud taget – vilket vi alla har i det stora hela. För det finns så himla mycket saker som man knappt känner till om sig själv trots att man som jag ändå anses vara vuxen vid 26 års ålder. Man kan få riktigt ”aha”-upplevelser, haha. Jag har verkligen fått det iallafall. Och ibland när man inte förstår sig själv så är det så jäkla skönt när någon annan kan göra det och förklara det för en.

Här kommer lite bilder: 

Är så less på att gå i träningskläder hela tiden men som ni vet så hatar jag tights. Men har hittat ett par byxor som är sååå fina och lite ”uppskurna” nere vid fötterna som jag ska prova. Dom sitter tight men ändå lösare nedåt. Återkommer med bilder om dom sitter så bra som jag tror + är sköna. Hatar verkligen att vara obekväm som ni vet =)

Har druckit lite vin. Var så längesedan nu! Typ början av sommaren.

Ätit varma mackor till frukost!

Och haft minikräftis med en av mina bästa vänner. Så mysigt!

Rensat ihjäl min garderob igen. Men måste rensa mer för den är heeeeelt överfull i varenda hylla. Är så trött på det. Men har så svårt att ge bort saker som jag tänker att jag kommer ha någon gång i framtiden (fast jag förmodligen aldrig kommer det). Har köpt så fina bikinis och klänningar för vår resa om några veckor med. Ska visa er lite av dom imorgon!

Har typ mest ätit hela helgen, haha.

Och så var ju Tove som sagt här med barnen med en heldag. Nästa vecka åker vi till Stockholm och det ska bli så himla kul med några dagar för bara oss utan barn. Det jag längtar mest efter förutom kvalitetstid är nog att göra klart min tatuering för det har jag längtat för länge efter nu. Hatar när saker är ofärdiga också, hehe. Hittade ett så bra inspo-konto på instagram och blev ännu mer peppad:

Hur fint!? Och verkligen 110% min stil. När jag är klar med armen så ska jag täcka över en ful, gammal tatuering som jag har på foten och dra upp den lite upp mot benet. Blir samma stil där med. Tycker att det är så sjukt fint.

Mååååste tipsa er om dessa! Såg dom hos Bianca Ingrosso och har ju läst så himla bra om dessa tidigare med. Älskar oljan! Kommer typ aldrig kunna leva utan den nu när jag har haft den, haha. Tips, tips!

Måste också tipsa er om att jag just nu har en rabattkod hos Proteinbolaget och GAAM igen! GABRIELLAJOSS ger 25% på allt som vanligt och koden gäller i en vecka. Det mesta går redan att klicka hem till sjukt bra pris så man kan verkligen spara mycket pengar. Nytillskotten hos dom är milkshakes och såser. Ni kommer till hemsidan HÄR.

Mitt sötsug är för övrigt på topp nu så imorgon ska jag göra mina nyttiga chokladbollar + baka hälsosamma brownies med. Träningen och kosten går verkligen hand i hand för mig så när jag inte tänker på vad jag äter så blir jag mindre motiverad till att träna och tvärtom. Dags att hitta tillbaka till lite höstrutiner! Återkommer med recept! Vet att många av er har testat chokladbollarna redan och älskar dom men blir kul med något nytt med!

Önskar er en fin kväll. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Carro

    Lämnar barnen (7 och 8 år) vid 8 och hämtar dem vid 13:30. Jag upplever att vi får gott om tid med varandra. Det är viktigast för mig så jag jobbar hellre några timmar på kvällen när de har lagt sig vid 19:30. Jag väljer barnen på plats 1. Träning, göra naglar, hänga med kompisar, fixa håret, etc. kommer längre bak på listan och så tänker jag att det får vara tills de blir äldre – för den tiden kommer.

  2. B

    Jag jobbar 75 % och min man 100 %. Jag är ledig en dag i veckan med barnen och vi hämtar mellan 15-15:30 varje dag så vi får mycket tid tillsammans ändå. Kan man och har möjlighet ekonomiskt är det verkligen värt att gå ner i tid för att få mer tid tillsammans. Vardagen är viktig!

  3. Sabina

    Jag jobbar 100 procent. Vi hämtar barnen vid 16 tiden och hinner träffa dem tills läggdags vid 8. De är 5 och 8 år. På kvällarna är det tisdag- simskola, onsdag gymnastik, torsdag- ridskola. Lilla har ridskola på söndagar. I övrigt läxorna hos 8 åringen och det är sjukt mycket. Inte som när jag var liten. Läsläxa varje dag, matteläxa 1g/v och skrivläxa 1g/v. De har redan börjat med både engelska och spanska. Fullt upp med andra ord 🙂

    Undrar varför du ena menkng ska rensa och i nästa mening har du köpt så mycket fint? Kan du inte ha samma kläder? Är ju verkligen inte bra för miljön eller plånboken att köpa/få nytt hela tiden 🙂

  4. Mia

    Du lagar alltid mat som ser så god ut. Har varit helhängig idag trött och ej på humör. Men ska visst bli ca 21 grader några dagar toppenskönt. Ha en mysug vecka och kul du bloggar igen. Kramis 😊

  5. Elin w

    Mina barn är 3 och 5 och jag jobbar 75% om dagarna och hämtar de redan kl 15. Så vi får massa tid tillsammans på eftermiddagarna vilket är så härligt! Innan hade jag ett jobb där jag var tvungen att jobba 100% och då började jag redan 6.15 på morgonen för att kunna hämta kl 15. Men det var det inte värt. Var såååå trött och stressad.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish