Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdagspeppen

Hej fina <3

Hoppas att allt är jättebra med er! Jag mår bra och idag ska jag jobba (har bland annat så mycket bokföring att göra), träna, baka nyttigheter, inhandla massoooor med doft och värmeljus och avsluta kvällen hos min fina Jeanette och alla barn + hemgjord pizza.

Solade igen igår.. Känner mig så dum varje gång jag gör det men sola, träna och köra eller åka bil har alltid varit min bästa terapi som sagt. Fick till ett kort träningspass igår med och det var så himla skönt.

Hade sushidate i bilen till lunch.

Och som aaaaaalla andra höstar (säger man så!?) så vill jag bara tända ljus överallt och boa hemma varje kväll. Snart är det väl dags att köpa ved och börja elda med men är fortfarande livrädd för det efter förra julens bravader när jag nästan eldade ner huset, haha. Tur att jag har min kille här hemma nu!

Tryckte i mig pumpakärnor igår i väntan på att få hem min älskis med tacos. Blev så sen middag och jag har så lätt att glömma bort att äta. Brukar försöka ha nötter och liknande hemma och i bilen jämt för att få i mig mellan dom större måltiderna. Är även sämst att äta på regelbundna tider! Är ni bra på det?

Måste förresten tipsa er om denna som jag har tipsat om 1000 gånger tidigare med. Men den är värd att nämna igen! Den är helt fantastisk och doftar vattenmelon som är den godaste lukten jag vet. Håret blir så fint och glansigt av den. Kommer aldrig sluta köpa! Vissa produkter är ju sådana som alltid kommer att hänga med och detta är verkligen en sådan. Ni hittar den HÄR.

Här kommer lite tisdagspepp till er (och mig själv med, hehe): 

Önskar er en jättefin dag! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Ellen

    Jag vill bara i välmening påminna dig om ett inlägg du skrev för länge sen som jag hittade för att jag sökte på leverfläckar och hudcancer. Då skrev du: Jag solar inte solarium alls idag och kommer aldrig att göra det igen men det är ju såklart lätt att vara efterklok.
    Efter det skrev du att du var livrädd för hudcancer.
    Du vet ju allt det här såklart men vill bara påminna dig om att du var rädd då och hur du tänkte då.

    Kram!!

  2. Anonym

    En nyfiken fråga! Hur har F tagit det att du har en ny pojkvän? Minns själv då jag gick vidare från mitt ex och träffade den nuvarande pojkvännen jag har nu. Mitt ex tycker fortfarande jobbigt att jag har en ny pojkvän. Mitt ex vill inte träffas oss för han tycker att det blir för jobbigt att se oss tillsammans. Kan F träffa er eller tycker han att det är jobbigt?🙂

  3. Kajsa

    På tal om ljus, har du inte testat waxmelt? 🤩 De doftar mycket, mycket mer än Doftljus. Älskar de! Man använder en sån Aromalampa tror jag det heter och så lägger man waxkakan i och ett värmeljus under. Jag köper aldrig Doftljus längre i princip , du måste testa! 😍Yankee candle har många som luktar såå gott

  4. Louise

    Du får såklart sola hur mycket du vill, ditt val osv, men måste du skriva om det? ❤ Så många som följer dig och inspireras av dig, och då är det väl bättre om de inspireras av alla fina saker du står för istället? ❤❤

  5. Maria

    Jag har alltid ätit frukost, lunch och middag samt mellanmål mellan frukost och lunch och mellan lunch och middag. Det var väldigt praktiskt för när jag blev gravid åt jag exakt likadant hela graviditeten. Behövde varken lägga till eller ta bort något. Är dock dålig på att dricka vatten men försöker bli bättre.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish