Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Onsdag

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Hoppas att ni mår bra! Det gör jag. Och ni ser rätt! Jag har på mig byxor idag =)

Ni hittar tröjan HÄR och byxorna HÄR. ÄLSKAR för övrigt dessa brallor då dom är sköna men samtidigt galet snygga. Dom formar benen så snyggt med! Perfekta om man jobbar på kontor eller för en utekväll. Som ni vet så har jag haft dessa tusen gånger om när jag har varit ute och dansat med mina tjejer tidigare innan corona bröt ut.

Hade mysmorgon med min kille imorse. Bästa i världen att få gosa i hans famn.

Och hörrni! Jag måste tipsa er om dessa när det kommer till städning! Märket heter ”Skosh” och det är tabletter som man blandar i vatten för att sedan städa. Dom fungerar typ som brustabletter. Älskar det! Och dessa produkter är helt utan plastavfall.

Har för övrigt försökt köpa detta ”snurrfat” tusen gånger om men det är alltid, alltid slut överallt men för några dagar sedan kom min kille hem med det och det kändes typ bättre än att få blommor, haha. Inte för att det är en stor grej egentligen men det är bara fint att han minns vad jag säger och tänker på mig när han är iväg och gör sina egna ärenden och jobb. Älskar att han älskar mig. Är så tacksam.

Ni får ett smoothietips också! Allt detta ovanför tillsammans. Blev en sjukt bra kombo!

Och sellerijuicen kör jag fortfarande men typ varannan dag istället för varje. Min bästa rutin är sellerijuice, träna och sedan frukost. Inbillar mig att jag blir sjukt pigg och frisk av det. Nu är jag dock allt annat än pigg då jag somnat sent och klivit upp med barnen väldigt tidigt då Jason som ni vet nu har skolplikt och måste vara i tid. När båda barnen gick på förskolan så brukade jag lämna dom mellan 9-10 då jag ju kan styra mina tider och dagar hur jag vill. Nu ser det ju lite annorlunda ut och det påminner mig så mycket om att värdera och prioritera tiden med barnen så extremt mycket. För man får aldrig tillbaka den. Och snart är båda två skolbarn och ska vara det i väldigt många år framöver.

Ringde för övrigt nyss ett samtal angående mina studier som jag pausade för några månader sedan som ni vet. Jag kommer mest troligt att hoppa på igen till våren som det ser ut just nu. Anmälde mig till det iallafall så det känns bra. Funderar dock på att sänka hastigheten lite och skippa 220% som jag körde tidigare då det verkligen dödade mig helt. Jag fick ihop allt men jag hade noll energi och även noll tid över till annat. Och jag vill ändå känna att jag kan vara helt ledig vissa dagar, att jag inte behöver stressa och att jag inte måste stoppa mitt ”vanliga” liv utan att plugget mer kan komplettera det. Det känns som en mer långsiktig lösning med än att ha tre kurser igång samtidigt som jag även har företag, hus, barn, mig själv och min hälsa och nu även ett förhållande att bolla med och lägga tid och kärlek på.

Ska fixa mina naglar senare och sedan handla och köpa lite småsaker som behövs här hemma. Är barnfri idag och imorgon så ska passa på att sova lite mer och återhämta mig innan helgen med kidsen. Tänkte ta med dom på Leos lekland och så ska vi iväg och leka med vänner + får besök.

Önskar er en fin eftermiddag och kikar in med ett såååå gott recept om en stund som jag vet att ni kommer att gilla! Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish