Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fyra småsaker i vardagen som gör mig glad

1. Att se mina växter växa! Jag blir helt lycklig och pirrig av att se detta, haha. Det visste ni nog redan då jag har skrivit det förut. På tal om det så kolla min växt här nedan som står i badrummet på övervåningen. Den har fått världens ryck och vuxit hur mycket som helst på så extremt kort tid. På somrarna mår ju dom flesta växterna som bäst och växer på sig allra mest men denna gillade tydligen hösten lite mer, hehe.

2. Mina piercingar! Vill bara ta fler hål i öronen nu och helst igår! Har ju som ni vet tagit om i naveln nu (ska visa snart, lovar!), har min fina i näsan som ääääntligen har slutat strula sedan några veckor tillbaka och lagt sig helt platt på min näsvinge. Sedan älskar jag ju alla som jag har i öronen med. Ringen som jag har högst upp i örat köpte jag sist jag var i Stockholm inne på Thomas Sabo.

3. Vatten! Sedan min stora vattenflaska försvann så har jag verkligen inte druckit vatten alls om dagarna. Ska bättra mig med det nu då jag mår så bra av det. Hittade en annan flaska i skåpet nu och gjorde citronvatten i den. Äääälskar det. Blev så orimligt glad av en så liten grej bara för att jag vet hur bra jag mår med att ha med mig en flaska med vatten i var jag än går, haha.

4. Rester =) Jag orkar ju aldrig laga lunch på dagarna så hoppar ofta över det helt eller så köper jag något ute. På kvällarna lagar jag/vi dock oftast middag och fattar inte varför jag inte alltid ser till så att det finns matlådor? Är ju oftast mycket godare än att köpa mat ute med + smidigt att bara värma och äta när man är lat och inte har ork att laga något ordentligt.

Kommentarer

  1. Emma

    Måste fråga, vet att du kört selleri juice och jag är sugen på att börja. Vad använder du för maskin när du gör din juice? 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish