Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

God morgon fina!

Ska strax bege mig mot mina två möten med mediabyråer som avlöser varandra. Direkt efter det väntar min tatueringstid som sagt. Är sååå peppad! Tove är iväg på sitt håll idag så vi möts upp mot kvällen och jag längtar redan. Har iallafall unnat mig sovmorgon och en sen frukost i min ensamhet och jag har blivit så bekväm med att sitta och äta själv. Minns att jag tyckte att det var jättejättejobbigt förut. Tycker ni att det är jobbigt? Jag har läst om många som utmanar sig själva genom att exempelvis gå på bio helt ensamma.. Eller sådana som vågar dra iväg utomlands helt utan någon med sig. Riktigt där är jag nog inte ännu men jag uppskattade faktiskt mitt egna sällskap imorse. Det känns fint.

Önskar er en fin dag så hörs vi senare. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Emma

    Jag har inga problem med att äta själv, gör det ofta- dock är jag alltid rädd för att gå på toa, för tänk om de dukar bort mitt då 🤣🤣🤣

  2. Sofie

    Berätta gärna mer om din tatueringar! Är på väg med att boka in min första…. nervöst och spännande.
    Tanken är mina barns namn men lite osäker på var och vilken stil ännu. Vill inte att den ska vara jättesynlig utan bara ibland. Kanske undersidan av armen blir mitt ställe men vi får se helt enkelt. Hoppas bli guidad av tatueraren här lite. Berätta gärna hur du tänker och om du har någon symbol för dina barn?

    1. Gabriella Joss

      Ska göra symboler för barnen framöver men vet inte exakt vad jag ska göra för Jason än! Tänker mig Jolies hjärtfrekvens innan operationen men måste komma på något lika betydelsefullt för min stora kille, kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss