Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

20:57

Hej på er fina och god kväll!

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag mår bra men är sååå trött. Har precis nattat barnen och ska hoppa in i duschen direkt jag har skrivit detta inlägg. Har drömt om det hela dagen då jag har världens flottigaste hår typ, haha.

Har pysslat på här hemma massor idag. Fixat all tvätt, städning, disk osv. Så skönt att ha det gjort!

Dagens frullis =) Gjorde juice av apelsin, morot, lite selleri, äpple, gurkmeja och ingefära.

Har saknat ihjäl mig efter barnen! Och när jag hämtade Jason (han spelade fotboll med sina vänner och var heeelt svettig) så sa jag det till honom att jag längtat ihjäl mig efter honom och han svarade ”mamma, jag har saknat dig mest i hela världen också”. Blev helt tårig, haha. Även om dom gör mig gråhårig ibland så är jag världens lyckligaste som får ha dom finaste barnen som finns.

Efter skola och förskola så bytte barnen om hemma till sköna myskläder och så önskade dom middag och ”godisdrink” på Pinchos så deras önskan var min lag, haha =) Dom var så trötta men så glada!

Och när vi kom hem så var min kille hemma, jag fick dra och träna och sedan åkte han iväg för sitt. Snart kommer han hem och då väntar myskväll och serie men först blir det den där duschen. Godkänner och svarar på alla era kommentarer imorgon. Har inte hunnit det alls idag.

Hoppas ni har haft en fin start på veckan och vi hörs mer imorgon! Kram/G

Kommentarer

  1. Luna

    Hej! Säger detta med all välmening men kan du snälla börja skriva ”direkt när” eller hur du nu ska fortsätta meningen. Du skriver hela tiden tex ”direkt jag hade vaknat så..” eller som här ”direkt jag har skrivit detta”. Det måste vara ett annat ord efter – som ”direkt efter jag har skrivit detta..” eller ”direkt när jag har vaknat…”. Förlåt för hur jobbig jag låter, men det är så jobbigt att läsa. Jag menar verkligen bara väl!! Kram ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish