Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej fina ni <3

Hoppas att ni har haft en bra helg! Jag har haft det jättebra! Ska snart få hjälp med jobb hela dagen här hemma och ska också försöka hinna med att sola och träna. Måste vika tvätt och vattna alla växter med och i eftermiddag hämtar jag hem mina små. Har saknat dom så mycket!

Vi ska ju annars resa till Grekland om två veckor så måste hitta mitt pass idag.. Är samma visa varje gång och jag lägger det alltid på något ”smart” ställe som jag är övertygad om att jag kommer att komma ihåg men som jag såklart glömmer bort varje gång.. Har bokat tid för att göra ett nytt imorgon ifall det skulle vara så att jag inte lyckas hitta det. Blir alltid jättestressad när jag ska resa någonstans och det är så mycket att fixa innan och det blir ju ännu mer att kolla upp, dokument osv såhär i coronatider. Är så peppad på att åka och min kille som är bäst på att fota och filma osv ska ta med sig sin drönare bland annat så att vi kan ta fina bilder. Är nog peppad på att bara få komma till värmen men att dessutom få bra material där gör ju saken extremt mycket bättre =) Vi har skrivit in varandra i varandras företag nu med och det blir kul att se vad vi kan hitta på för kul tillsammans framöver.

Hade ett så fint rum på Grand Hotel!

Och hade världens snyggaste man som sällskap.

Åt lunch på rummet!

Och så god middag ute. Ääääälskar tapas!

Köpte nya hårvårdsprodukter för att kunna duscha på hotellet. Vi flög ner och jag har typ aldrig reseförpackningar hemma så det är skönare att köpa på plats, haha. Dessa doftar sååå gott! Älskar ju Ida Wargs produkter och dom på bilden blev inget undantag!

Och tog av mig tightsen för en kväll med =)

Efter middag och lite drinkar så landade vi i sängen och hade det mysigt. Lever verkligen i en kärleksbubbla och njuter av varje sekund.

Hoppas att ni får en jättefin dag. Kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    Åh, blev så nyfiken som har noll koll på hur ni menar att ni skriver in varandra i varandras företag. Betyder det att ni delar lika på alla tillgångar i företagen? Och menar du företagen som din blogg? 🙂 Hjälp en okunnig haha. Lät supermysigt annars, så glad för din skull!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish