Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

22:15

Här kommer lite bilder från kvällen! Älskar denna klänning som är i jeans. Vi ska avrunda dagen snart och se lite serie + massagekväll. Såg förresten att instagram ligger nere och har gjort i flera timmar. Visst borde det börja fungera snart igen? Skriver mer imorgon. Puss/G

Kommentarer

  1. Anonym

    En fråga, mer nyfiken. Menar verkligen inget illa.
    Har din kille lätt att få jobb? Har en kompis som är väldigt tatuerad, precis som din kille. Som har tatueringar upp mot halsen och nacken. Blev så ledsen när jag fick höra att min kompis inte fick ett jobb som han sökte på grund av sina tatueringar. Blir så less på att folk dömer människor som är väldigt tatuerade. Och säger att dom förmodligen har kopplingar till kriminalitet eller är kriminella på grund av hur dom ser ut. Alla som jag vet som är grovt kriminella har inte EN enda tatuering. Vad tänker du kring att man inte får jobb pågrund av tatueringar? Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish