Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fredag

Hej fina ni och god kväll!

Mår ni bra? Jag mår bra förutom att jag blöder fram och tillbaka och det börjar bli så tröttsamt nu. Har fått tid i både Stockholm och Umeå och kommer inte lämna lokalen förrän dom vill ge mig en kirurgisk abort. Detta tar så mycket både fysiskt och psykiskt nu att jag bara vill ut ur kroppen vissa stunder. Annars har vi det jättebra och sent igår kväll åkte vi in till Rhodos, åt middag och strosade runt på stan. Så mysigt!

Min kille är besatt av glass och här har dom så sjukt mycket goda smaker! Och glassen är såååå krämig och god! Jag är inte ett jättestort fan av glass men tar ändå en kula när han ska köpa, haha. Igår åt vi en galet god med banansmak! Smakade verkligen banan på riktigt, så jäkla gott! Som att dom hade rört ner en helt färsk banan rakt ner i glassen, mhm. Köpte presenter med oss hem till barnen med! Ska visa sen! Jolie kommer att bli så glad då vi hittade en så söt väska i form av en katt och dessutom i hennes favoritfärg rosa. Hon älskar verkligen just katter och väskor så den kombinationen blir svårslagen för henne.
Vaknade bredvid den jag älskar mest och sedan blev det god frulle i solen. Frukosten är god men om man ska vara riktigt divig så är den ändå en besvikelse för att vara ett femstjärnigt hotell. Har ju bott på en del sådana utomlands och detta är den sämsta frukosten hittills. Men allt är ändå jättebra! Ska absolut inte klaga. Men så att ni vet om ni är sugna på att resa till detta hotell och vill ha min ärliga åsikt. Frullen är ändå bland det viktigaste tycker jag, hehe. Om ni undrar varför jag har tejp på naveln så har jag tejpat noga över alla ärr som jag har för att dom inte ska mörkna och bli fula i solen.
Sen har vi jobbat och hängt på hotellet. Och i skrivande stund är vi på väg till en strand en bit bort för att göra klart ett av mina samarbeten. Bloggar från bilen!

Fick för övrigt frågan igår om varför jag har ”bråttom” att bli gravid och den största anledningen är väl att vi båda känner att vi har hittat rätt person i livet och att det inte finns något att vänta på. Min kille är ändå 30 nästa år och jag har ju småbarn nu och har inte världens lust att låta dom bli 10 år och sedan börja om med småbarnsåren igen. Vill gärna att dom ska ha rätt tätt mellan varandra allihop. Min tanke innan har ju varit att aldrig mer ha fler barn (och var till och med inne på att sterilisera mig som jag kanske har nämnt innan) men tänk vad allt kan ändras när man hittar sin människa med stort M. Vill ha allt med honom och att gifta sig och få barn ihop känns så självklart för båda. Sedan är det egentligen inte bråttom men känns jobbigt att gå runt och blöda och bli påmind varje dag om vad som hade kunnat vara. Så mitt främsta fokus ligger på att bara få igenom en skrapning för att slippa gå omkring dag ut och dag in med en gammal graviditet. Ni som varit med om samma vet att det är rätt slitsamt både fysiskt och psykiskt.

Önskar er en fin kväll! Stor kram/G

Kommentarer

 1. Julia

  Asså god morgon på dig, jag fick sånt gapskratt nyss. Läste att du fortfarande blödde sen scrollade jag lite för snabbt förbi bilden på din kille med kameran och såg hans skor 👀 trodde i en knapp sekund att det var mensblod och vart så förvirrad 😂😂

 2. Lina

  Jag hade en missed abortion, gynekologen ville skicka hem mig med cytotec men jag insisterade på att få en skrapning. Hon blev uppenbart irriterad på mig men jag fick som jag ville. Allt gick bra med operationen, jag blödde 2-3 veckor efteråt vilket är helt normalt. Tog kanske två månader innan mensen kom tillbaka. Jag tycker jag fick bra vård på NUS även om gynekologen jag träffade före op var allt annat än sympatisk. Var tydlig med vad du vill på ditt läkarbesök så ska det förhoppningsvis gå bra.

 3. Tua

  Tänkte angående att du skrev om att din plånbok är rätt sliten. Har du testat att använda plånboksfodral?
  Jag använder ett plånboksfodral från holdit, ett som man kan ta lös från själva fodralet. Som sitter fast med magneter. Tänkte på att du hade ju tappat bort plånboken en gång. Jag älskar att man kan ha allt i ett. Men nackdelen är att man tappar både telefon och alla sina kort i fall det händer. Har dock aldrig hänt mig personligen🙂 testa det ifall du vill🙂

 4. M

  Hej Gabbi, jag måste fråga dig..
  Min sambo sa precis att han inte gillar min kropp ( gått upp 25kg pga dåligt mående & preventivmedel) och vet inte vad jag ska ta mig till.. vill inte äta mat längre och vill bara träna bort allt fett😭

  1. Ellen

   Men vad är det för sambo?!? Sådär säger man inte.. blir så ledsen å läsa detta. Hoppas att du mår bättre snart. Och svält inte dig själv. Ta hand om dig!!

 5. Maria

  Jag undrar bara genuint, hur kommer du göra med efternamn om du gifter om dig? Behålla det du har nu eller ta hans? Och hur gör han och barnen? 🙂

 6. Ninna

  Himla jobbigt att behöva gå igenom detta, kan inte ens föreställa mig 😐. Hoppas allt löser sig snart för dig så ni kan få det ni önskar🙏❤️ Kram

 7. Emma

  Så himla glad för din skull Gabriella. Tänk att det kunde bli såhär bra (även om jag förstår till fullo att du går igenom någonting väldigt tufft just nu)! Du är så inspirerande för alla oss kvinnor därute som ”fastnat” och som inte vågar sig vidare, och bidrar säkert till att många mer än jag alla känner oss modigare och starkare.

  Måste bara tillägga också att dina bröst ser SÅ snygga och ”naturliga” ut, de passar din kropp alldeles perfekt. Jag har tidigare avstått från operation trots att jag känt mig inte missnöjd, men inte heller helt tillfreds, tre barn senare, just eftersom jag trott att det var omöjligt att få ett så pass naturligt resultat… Men dina är bara WOW!

 8. Ulrika

  Undrar bara…. du har så vackra under/badkläder men hur löser du det när du blöder i omgångar? Själv har jag fuuulaste underbrallorna ”dom där” dagarna i månaden där skydd får plats och inget som sitter åt.
  Riktigt härligt att se foton från solen, tack för att du delar med dig så generöst!
  Är din sambos namn ”hemligt”? Jag kanske dock missat om du skrivit det vad han heter…
  Ha det gott och ta hand om er : )

 9. Elin w

  Du ser ändå så himla fräsch ut trots att du blöder efter missfallet! ❤️ Efter förlossning var man ju tvungen att ha bindor för infektionsrisken, antar det inte är samma nu? De för snygga underkläderna samt vit kort klänning går inte ihop med stor mensbinda 😅 hoppas ni kan njuta av varandra och tillvaron ändå 🥰

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss