Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Grekland

Vi har som sagt precis landat på hotellet efter att ha ätit indiskt till sen lunch! Min kille har precis somnat här bredvid mig och jag ska göra honom sällskap snart men har lite saker att ta tag i först vid datorn. Vi är sjukt trötta då vi landade mitt i natten och nu på dagen har det varit full rulle här i Stockholm med. Saknar ihjäl mig efter barnen men på onsdag får jag ha dom i min famn igen! Och då ska vi få ha dom i hela två veckor. Ska bli så himla, himla mysigt.

Grekland har varit jättefint och vi har fått mycket gjort och hunnit uppleva så fina platser med! Jag har dock varit orolig konstant under denna vecka för infektionsrisken och det blir ju alltid värre när man är utomlands i värmen, andra bakterier osv. Har varit yr av oro till och från hela veckan. Hoppas det går över nu när allt får lugna sig lite och jag får göra klart allt med skrapning imorgon och sedan lägga det bakom mig. Blir nästan rörd av tanken då det har tagit mycket på mig som jag skrivit förut. Gör ont både psykiskt och fysiskt att dras med dessa oregelbundna blödningar konstant.

Känns med andra ord skönt att vara hemma och få reda ut allt som har med missfallet att göra en gång för alla! Saknar dock redan värmen men om två veckor åker vi till Spanien och ska spendera tid i Barcelona, bo på hotell W och sedan åka vidare till min killes familjs lägenhet och hänga där resten av tiden.

I veckan så är det kalasförberedelser som gäller då Jason fyller hela sex år nästkommande vecka! Han ska dock ha kalaset nu i helgen. Blir bara dom närmsta men är såklart en del fix ändå med fika, ballonger, paket osv. Kommer att bjuda in i allt som vanligt så får ni vara med på alla grejer jag ordnar här via bloggen som alltid.

Här kommer lite bilder från sista tiden i Grekland:

Reste i detta snygga linne från Nike! Har blurrat bort alla människor som stack fram i fönstret på flygplanet om ni undrar varför det ser ut som det gör, hehe.
Hotellet var jättefint men hade ändå förväntat mig mycket mer! Så det är min ärliga åsikt om ni är sugna på att åka dit. Kändes mer som 3-stjärnigt än 5-stjärnigt. Men det var ändå toppen!
Har hängt i body och bikini större delen av veckan.
Åt grillad tonfisk för första gången i mitt liv och det var supergott! Har ätit det hemma förut men det var en helt annan känsla.
Så kär i honom att det gör ont. Är lyckligast i världen just nu. Och han har verkligen blivit min bästa vän med. Kan prata om allt, garvar ihjäl oss tillsammans och har varenda pusselbit som behövs för mig för att lägga ihop ett förhållande som är exakt så som jag vill ha det. Är så tacksam.
Är ni vid Rhodos så kan jag varmt rekommendera att besöka Lindos! Så sjukt mysigt ställe med god mat, mysiga små gator och ja.. det är bara sjukt mysigt och sevärt!
Min mage är inte glad på mig efter denna resa kan jag säga. Blir gluten och sockerstopp direkt vi landar hemma! Har varit uppblåst och haft så ont i princip dygnet runt av allt det goda jag har ätit men det är så värt det ibland med.
Hittade ett sjukt gott glass-ställe i Faliraki som vi besökte flera gånger.
Alltså kolla så vackert!! Så glad att min kille hade med sig drönare så att vi fick så mycket fina bilder. Dom kan man leva länge på! Det är så fint där vi var! Wow wow wow!
Min älskling!
Hotellets mat var också god!
Här är några bilder precis innan vi skulle åka hem! Då blev det viloläge i några timmar vid den allmänna poolen i väntan på bussen till flygplatsen.
Något jag kommer sakna massor är den färskpressade apelsinjuicen! Det är så gott och går ju att köpa i varenda vrå när man är utomlands. Älskar det!

Där hemma så har vi haft hantverkare på plats som har satt upp duschväggen i badrummet nere så det ska bli kul att se hur det ser ut! Återkommer med bilder såklart. Bloggar för övrigt fortfarande från mobilen och tycker att det är drygt men ska låna min killes dator när vi väl kommer hem tills jag köper en egen. Har som sagt haft den som jag har idag i sju år så är inte konstigt att den börjar ge upp efter daglig användning. Det är iallafall anledningen till att jag inte svarar på era kommentarer för stunden. Det tar sådan tid att göra i telefonen.

Hoppas att ni får en fin kväll! Kram/G

Kommentarer

 1. Annika

  Hoppas allt går bra idag. Tycker det är fint gjort av dig att blurra bort människor på dina bilder , tänkt på det flera gg.
  Alla vill inte komma med på bild / sociala medier. Tycker det är extra bra när man som influencer skriver att man gör så, fler borde ta efter. Kram från skåne

 2. Mia

  Vad bra ni haft det. Härligt! Jag får också yrsel vid oro tycker det är jättejobbigt. Hoppas allt ordnar sig för dej och såklart inte du ska gå runt och behöva blöda. Stor kram fina du. 😊

 3. Elin Hedin

  Rekommenderar verkligen att gå till makamaka när ni är i barcelona 😍 ligger nära ert hotell och har SÅ goda drinkar och vegetariska bowls och nachos som är såååå goda. Ser dock inte mycket ut för världen med själva stället men maten och drinkarna är wow!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss