Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon torsdag!

Innehåller reklamlänkar

Hej på er <3

Hoppas att ni har sovit gott!

Idag har jag läkarbesök inbokat och så ska jag jobba, träna, fixa all dekoration inför Jasons kalas och köpa ett nytt spel till honom inför sexårsdagen. Tänkte fira honom med vännerna, massor av fika och presenter nu på söndag och när han fyller år på riktigt till veckan så ska han få våffeltårta på sängen + ett litet paket. Och så tänkte jag kolla med skola om det är okej att köpa tårta eller glass till alla barnen och komma förbi med den där. Vet att dom hade en regel om noll socker på förskolan tidigare men då fick jag iallafall köpa med lite ”lyxigare” frukt till fruktstunden åt alla kids. Vi får väl se! Vill bara att han ska känna sig uppskattad, uppvaktad och älskad till tusen. För det är han verkligen. Min stora, lilla kille. Sjukt att jag har varit mamma i sex år nu också.. Tiden går verkligen för snabbt.

Bodde i ett tvättberg igår, haha. Vet inte hur många maskiner som kördes efter resan. Vi hade ju med oss alldeles för mycket packning (eller ja, jag hade det, hehe) och jag vill ju alltid tvätta ALLT. Även det som inte är använt. Tycker att det känns skönt att göra det då allt alltid blir så unket av att ligga i en resväska. Mitt fina set från Adidas finns HÄR och HÄR förresten. Har köpt toppen i varje färg då den är så sjukt snygg! Älskar att den är lite öppen under brösten med. 

 

Önskar er en fin dag! Stor kram! /G

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss