Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Inredningsdetalj

Jag har ju gått galen på ljuslyktor i år precis som alla andra år, haha. Denna stora, fläckiga är det senaste tillskottet och i den rymmer jag två värmeljus. Blir så mysigt ljus från den också just för att den är så fläckig! Har beställt några fler nya från Ellos med som jag visar er direkt dom har landat här hemma. Vi har ju en lång höst och vinter framför oss så det känns gosigt att boa ordentligt hemma då.

Kommentarer

  1. Maria

    Grymt fin!! Vart har du köpt den? Jag har hört att det är farligt att ha fler än ett värmeljus ihop, googla tex på Flera värmeljus ihop <3. Man kanske kan ha ett stort värmeljus, om det ger mer sken än ett vanligt, osäker, det kanske bara brinner längre 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss