Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lindos

Alltså kolla vad fina bilder min kille tog med sin kamera och sin drönare på Lindos som vi besökte! Helt kär i det stället! Så mysiga små gator överallt och allt var bara så himla fint och annorlunda från allt annat jag har sett tidigare. Ni som undrat varför jag ska resa så mycket nu utan barn så är det väl inte så konstigt? Jag har dom varannan vecka och jag vet att jag och min kille vill ha barn nu och helst igår tillsammans med. Det är inte synd om mina barn, jag lovar er =) Dom har det bäst hos sin pappa och dom har varit utomlands måååånga gånger under sina liv som ni nog vet om ni har läst min blogg länge. Vi var ju iväg två gånger per år innan corona och Jason har till och med varit i Paris, haha. Vi kommer att ha gott om tid och år att resa med barnen också. Förmodligen så får dom hänga med till Spanien redan våren/sommaren. Men att få njuta av att vara nykär och egentid just nu är det enda jag vill när jag inte har mina kids. För jag vet att den här tiden inte går att få tillbaka och att vi kommer att ha barn hemma på heltid sen när vi väl får det tillsammans. Sen har vi ju verkligen det vanliga familjelivet och vardagen när barnen väl är här. Älskar kontrasterna och tycker att dom är så fina. Det är två helt olika liv men samtidigt byggs dom ihop så fint och vi har fått det att fungera så bra. Vi har ju som ni kanske förstått av detta inlägg börjat ha varannan vecka nu med. Det passar bäst både för mig och barnens pappa och det är skönt för barnen att få landa ordentligt i varje hem och familj. Dom är ju så pass stora nu med att det går bra. 2-2-3 kändes dock som en perfekt lösning under tiden som dom var lite mindre.

Kommentarer

  1. Mira

    Åh, såå fint! Så nyfiken på er, tror du pratade om några år sen om att du tycker i en sund relation så bråkar man. Har ni bråkat någon gång? Är någon av er svartsjuk av sig? Ni ser verkligen så kära ut 😀

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss