Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Nytt till hemmet

Innehåller annonslänkar

Har handlat lite nytt till hemmet så tänkte visa er det. Lite småsaker bara! Detta diskmedel har jag haft förr och jag älskar det. Karaffen är så fin och tallrikarna blir perfekta till resten av mitt Mateusporslin =)

Diskmedel HÄR, karaffen HÄR, tallrikar HÄR.

Kommentarer

  1. Mia

    Hoppas du mår bättre nu. Varit i Costa del sol och benidorm i spanien. Gud vad skönt att få åka som ni till Spanien. Regnet öser ner i Stockholm men ska bli sol i morgon. Ta hand om dej. Kramis. 😇

  2. S

    Jag skulle bli så glad om du svarade på min fråga! Jag har funderat länge på att göra bröstimplantat (Efter två barn så är mina som ballonger utan luft just nu…). Det enda som får mig att tveka är att jag är rädd att jag måste ha BH då. Jag vill VERKLIGEN slippa BH och ändå kunna gå ut, liksom. Jag vet givetvis att man måste ha det veckorna efter operationen, men jag tänker efteråt när det har läkt. Hittar typ ingenting när jag googlar. Vet du något om det? När jag ser dig på dina bilder ser det nämligen ut som att du inte har det, och det är såååå fint!

    ÄLSKAR din blogg för övrigt! <3

    1. Amanda

      Hej, jag har gjort mina bröst för 1 år sedan och sedan jag inte behövde stöd-BHn för ett halvår sedan så har jag gått utan! Har köpt en BH bara för att ha, och för att veta min storlek men har inte använt den alls! Då har jag ändå gjort dom rätt stora, storlek 70F. Men det går superbra! Tuttarna sitter på sin plats och det är inget som kommer förstöra tuttarna genom att inte använda stöd!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish