Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

19:32

Har precis nattat barnen och ska gå igenom mailen, städa lite hemma och sedan landa i soffan framför serie + gröt och smoothie i vanlig ordning. Vi har börjat se ”la casa de papel” nu och den var spännande redan vid första avsnittet! Inser mer och mer vad jag har missat.. har ju knappt kollat på film eller serier över huvud taget dom senaste 10 åren typ, haha. Så finns en hel del att ta ikapp.

Hittade bilderna här ovan på mobilen nyss. Helt missat att lägga upp dom. Vi hittade ett så fint ställe med huuuur många palmer som helst efter varandra. Var som en hel skog med små och stora palmer precis intill varandra.

Önskar er en fin kväll! Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish