Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En vecka i Umeå börjar nu

Är så peppad på denna vecka här hemma! Kom hem sent igår och började som vanligt packa upp allt och tvätta. Jag och min kille är så bra synkade och vi hjälptes åt att göra allt på nolltid. Barnen låg och sov hemma (min lillebror hade hämtat dom, matat, nattat osv) och det var så himla mysigt att få komma in och pussa på deras små ansikten. Hade lämnat deras små presenter framme på köksbordet och när dom vaknade imorse och jag sa att dom skulle gå ner och kika så blev dom såååå glada.

Jolie var nyvaken och rufsig men ville testa alla kläder direkt! Hon älskade sina nya strumpor! Så gosiga.

Efter en vecka på bortaplan så känns det alltid som att jag kommer hem till ett lyxhotell. Oavsett vilken annan plats jag har varit på. Även dom gångerna jag har varit på superfina hotell så finns det ingen bättre känsla än att vara just hemma. Idag går tvättmaskinerna för fullt, ska hämta ut massor med paket, ordna med räkningar osv. En riktig fixardag!

Ska boa lite här hemma med ljus också! Köpte på mig massor i dessa fyra färger innan vi åkte hemifrån.

Mina två favoriter när det kommer till köksrengöring. Den till höger är en stående favorit. Tips, tips!

Har hunnit köra det första träningspasset hemma med. I veckan ska jag och min kille byta gym och vi ska också ta tag i att sluta snusa. Jag vill ju verkligen lägga av helt och han är också sugen på det så från och med idag så kör vi en efter varje måltid och inget mer. Och nästa vecka när vi åker till Frankrike så tar vi inte med oss något snus alls. Får se hur vi överlever dessa kommande veckor, hehe. Jag blir betydligt mycket mer grinig och sur än vad han blir iallafall så det känns ju skönt att någon av oss är lite stabil. Har redan gnällt tre gånger om att jag vill ha en snus och han har klarat sig helt utan att ta en enda ;p Kom också igång med selleijuice igen imorse och ska även dricka den med apelsin, morot, ingefära + gurkmeja varje dag. Finns inget som får mig att må så bra som bra mat och träningsrutiner.

Såhär fin var utsikten från flygplanet igår förresten!

Och sista kvällen hittade vi en juicemaskin som gjorde juice på granatäpple. Så jääääkla gott.

Och så fick vi krama min killes familj hejdå också. Vi pratade igår om hur naturligt allt känns och det känns som att det alltid har varit min familj också. Dom är verkligen bäst i världen.

Nu ska jag byta om och fixa lite grejer innan jag hämtar barnen tidigt på fritids och förskola. Vi hörs senare idag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Ida

    Usch, jag känner med dig! Det är verkligen inte lätt att lämna en ohälsosam relation. Men du är värd att må bra. Du är värd att bli uppskattad för den du är. Finns det något annat du kan fylla din tid med? Umgås med vänner eller familj? Börja med en hobby? Att kunna ”distrahera sig” från att tänka på någon kan hjälpa vid ett uppbrott. Kram!

  2. Anonym

    Jag vill bryta mig ifrån mitt ohälsosamma förhållande, men jag vet inte hur. Min kille är absolut inte snäll och ger mer uppmärksamhet till sitt ex. Jag vet att min kille och hans ex har gjort något eftersom alla säger det till mig, jag tror på det för annars skulle folk inte säga en sådan sak. Hur tar jag mig ut, vill inte va ensam bara

    1. Carro

      Kära anonym!
      Oavsett vad som pågår mellan honom och exet så ska du inte stanna hos någon som inte är snäll! ❤️ Det är bättre att vara ensam än att vara med någon som behandlar en illa. Det är en helt normal känsla men tro mig, det finns bra personer för dig också.
      Jag vet inte hur gammal du är men kan du prata med dina vänner, föräldrar eller någon annan du litar på för att få stöd? Tips på IG: Unga relationer ❤️

  3. Mia

    Kommer du gå ut tidigt i bloggen med nästa graviditet eller hålla det för er själva? Kan tänka mig ni väntar till dina barn men hoppas så på att ni ska bli gravida snart igen 🙂 Du är min favoritbloggare!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish