Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

5

Inlägget innehåller en annonslänk

1. Nu när vi har rest mycket så är det ju alltid så mycket smink, hud och hårvård som ska packas ner. Försöker tänka smart och ha mindre förpackningar av mina favoritgrejer och så är det toppen med kombinationsprodukter. Denna nedan har både värmeskydd och hjälper mot frissigt hår. Lägger alltid i den efter min hårolja när jag har duschat innan jag torkar håret.

Finns HÄR.

2. Tog så fina bilder med min kille bland massor av palmer när vi var i Spanien och nu i efterhand så har några av er skrivit att det är en odling av palmolja mest troligt. Haha.. Så fail! Eller ja, bilderna är ju fina men det är inte direkt något man vill stötta och marknadsföra! Hade ingen aning. Men tyckte att det var väldigt fint med så mycket palmer bredvid varandra på ett så stort område.

3. Nu är verkligen eksemsäsongen igång och till och med Jason som aldrig fåt eksem har fått i armvecket. Jolie som tyvärr alltid haft en del eksem till och från måste smörjas varje kväll och nu har jag kört igång med en kur mildison också då det såg så otroligt illa ut på vissa partier av benen. På sommaren försvinner hennes eksem i princip helt men kommer sakta men säkert tillbaka mot hösten och vintern. Typ som mina finnar gör, hehe. Men allt är alltid bättre på sommaren när det kommer till huden, håret osv. Har era barn problem med eksem?

4. På tal om hud så var jag ju hos min fina hudterapeut i torsdags och vi ska köra en rejäl ”kur” på mig nu. Det blir behandlingar var tredje vecka och varannan gång ska vi köra dermapen och syror och varannan gång en retinolbehandling som ska vara toppen. Man sköljer inte av den under sin behandling utan går hem med den i ansiktet för att den ska få fortsätta verka. Ska bli kul att se vad vi kan göra för mirakel med min hy! Den har blivit så otroligt mycket bättre om jag jämför med bilder för bara ett halvår sedan. Hade så mycket mer ärr och pigmenteringar då än nu då jag som ni vet under min mest stressiga period fick problem med acne på kinderna. Jag hade aldrig tidigare fått finnar på andra ställen än runt munnen innan så det var helt nytt för mig. Och det lämnade ärr och fläckar efter sig som tusan tråkigt nog.. Men ja! Med hjälp av microneedling och bra hudvård hemma så har ärren börjat släta ut sig och jag ser faktiskt väldigt fin ut i huden nu! Får dock fortfarande utbrott runt munnen var och varannan vecka men så har det varit sedan jag var 15 år typ. Bryr mig dock inte lika mycket som innan sedan jag träffade min kille då han får mig att känna mig finast i världen oavsett finne eller inte. Och då har jag lättare att acceptera det själv också. Sjukt att det ska behöva vara så men har man alltid haft dålig självkänsla så blir det nog lätt så. Men jag jobbar med den fortfarande och han hjälper mig mycket med det också genom att bara älska mig exakt som jag är. Fick med mig masker och en ny nattkräm hem efter behandlingen. Min hudterapeut jobbar med Exuviance och jag har bytt att i princip all min hudvård till detta märke då det bara är BÄST. Fuktbombar huden varje morgon och kväll nu för att slippa bli allt för torr och flagnig nu efter dermapen-behandlingen som vi gjorde i torsdags. Vi ska ta före och efterbilder med så jag ska visa er resultatet efter några månader.

5. Det största som hände i helgen var ju att min kille friade. Jag var i duschen när han kom hem efter middagen med sina vänner och kom och kröp ner bredvid honom i sängen när jag var klar. Var helt osminkad, naken och redo för att se serie och sedan sova. Då säger han att han är nervös och jag fattar direkt. Har känt på mig att han kommer att fria till mig snart och jag tänkte att det skulle ske i Paris nu i veckan. Men så blev det inte, haha. Det roliga är att jag har sagt att det enda kravet jag har på ett frieri är att jag vill känna mig FIN när det händer. Och så satt jag där och var heeeeelt naken med rufsigt och halvblött hår. Så när han sa att han var nervös så är det första jag säger ”du ska inte fria nu när jag ser ut såhär va!?”. Sedan börjar vi skratta och han säger ”jag vet ju att du har sagt att du vill vara som finast när jag friar men jag tycker att du är det nu och jag tycker att det känns fint att få göra det här hemma i vår vardag”. Han tar fram ringen och frågar om jag vill gifta mig med honom och det ville jag såklart. Mest av allt i hela världen! Fick sådant lyckorus och stresspåslag fast på ett positivt sätt. Men hjärtklappning och halsbränna blev det iallafall.. Mn kropp känner typ ingen skillnad på när jag blir jättejätteexalterad och glad eller stressad, haha. Och redan i den stunden så kände jag bara att det var så perfekt att det hände just där, hemma hos oss, i den vanliga vardagen precis när vi ska se ett avsnitt serie och mysa som vi alltid gör på kvällarna hemma. I vårt hem och i vårt sovrum. Och att jag dessutom var helt naken, ofixad och bara exakt som jag är. Och att han älskar mig exakt så och vill vara med mig hela sitt liv för den jag är. Och vi säger alltid när vi är iväg hemifrån att hur mysigt det än är att resa eller hitta på saker så är vår vardag det bästa som finns. Att vardagen som vi har toppar precis allt annat, alla länder, alla platser, alla aktiviteter man kan göra.. Att det som vi har ihop i ”vanliga” livet är bäst. Så det blev bara extra fint på något vis.

Fick veta sedan att han hade tänkt göra det i Paris men att han inte hade nog tålamod till det. Vi är rätt lika med tålamodet fast vi har dåligt tålamod på olika sätt. Jag har dåligt tålamod på ALLA sätt och han har dåligt tålamod med saker som han verkligen vill göra. När det kommer till exempelvis barnen så har han extremt mycket bättre tålamod än vad jag har och det känns skönt. Känns bara som att vi är lika på exakt alla sätt som vi behöver vara lika på, kompletterar varandra på alla sätt, kan prata om exakt allt och är bästa vänner och han är både spännande och rolig + ger mig den tryggheten och kärleken jag behöver varje dag. Jag minns att jag under min tid som singel fick höra varje dag att min kravlista var för lång. Jag hade ju en så tydlig bild av EXAKT hur min kille ska vara och se ut. Och inget annat än det var tillräckligt bra för att jag skulle vilja gå in i en relation på riktigt. Till och med min psykolog som jag var hos då sa att min kravlista var rätt orimlig och att man måste ”kompromissa” med vissa saker när det kommer till att ha en partner. Både med utseende och personlighet. Att man antingen kan få det trygga och lugna eller spänningen. Att man inte kan förvänta sig att ens partner ska se ut som man vill på exakt alla sätt, vara perfekt på exakt alla plan.. Det var bara orimligt och det kände jag väl själv med stundvis. Att jag aldrig kommer att hitta någon så länge jag har gjort listan så lång. Och jag la till grejer på den hela tiden också ju längre tiden gick och ju fler jag hann dejta och träffa.. ;p Men jag har sedan jag separerade med barnens pappa bara varit så säker på exakt vad jag vill ha och inte vill ha. Och blivit mer och mer stark i det också. Fått en allt tydligare bild för varje månad och år. Och har även också alltid tänkt att jag hellre är själv och har mina bästa vänner att prata med för att sedan ha en kille som jag kan ha det lite spännande och roligt med på sidan av. Har känt mig ensam mycket men har aldrig tyckt att det är värt att gå helhjärtat in i något när inte allt stämmer till 110%. Men ja.. Min kille är verkligen perfekt. Perfekt för just mig. För sju månader sedan hade jag skrattat om någon sa till mig var jag hade varit idag. Men nu är jag här. Och det känns som att jag har gjort en man i ”The Sims” efter min egna extrema kravlista som jag hade och fått allt det + 10000 saker till som gör honom ännu bättre än vad jag någonsin kunnat drömma om. Så mitt tips är att inte nöja sig! Man ska inte nöja sig. För rätt som det är så står du där och har exakt allt du vill ha + lite till. Oavsett vad andra tycker är möjligt eller inte. För mig var det möjligt. Och jag tror helt ärligt att det finns en person för alla där ute som är ”the one” men att många inte vågar tro på det eller vänta in det. Jag vågade och jag är så jäkla glad för det nu.

Världens finaste ring fick jag också! Exakt en sådan som jag ville ha som jag visade honom redan i juli, hehe. Och när vi gifter oss nu i december så ska jag ha en till som ser likadan ut men utan den större diamanten. Är en så fin och stilren kombination som jag aldrig kommer att tröttna på.

Kommentarer

  1. Ida

    Jag har alltid haft exem väldigt mycket till o med så att jag fått äta antibiotika för risken ha vart stor att jag skulle få blodförgiftning. Mina tre barn har också atopiskt exem och vi har testat ALLA kurer mot exem.
    Men det som funkar allra bäst är cocosolja och aloe Vera direkt från kaktusen och potatismjöl.

  2. Petra

    You go girl! Så rätt!!! Hittade min man när jag var 17år. Alla sa samma sak innan dess. Att jag var ung och löjlig som 13 årig haha. Men se på, nu är jag 25 och har 3 barn med denna underbara man. Känner ingen som är så kär och För sin man som jag. Alla verkar vara emot sin man haha. Dom klagar och hittar fel på sina män, gör livet svårare för sig själva. Jag är inte en av dom. Jag är överlycklig och super kär än idag. Livet är så vackert. Man kan verkligen få allt man vill, man måste bara hålla sig till det, problemet är att folk är så osäkra och inte tror på sig själva. Jag var så säker på vad jag ville och borstade bort allt annat. Höll mig på mitt spår och helt plötsligt kom den finaste gåvan.
    Grattis!!! Önskar er all lycka och glädje. Snart kommer eran bebis ska du se, det är ni värda! Fortsätt vara du, du skiner så vackert! ❤️

  3. Elin

    Stort grattis!!! ❤️

    Tänkte höra vad du brukar ha på dig när du reser med flyg? Vi ska ut på en riktig långresa, så då vill man ju ha något bekvämt men samtidigt snyggt 😊

  4. Åsa

    Grattis till förlovning, fin ring! Ang palmoljan tror jag inte det är så illa i just detta fall. Palmolja i sig är inte farligt och det man inte vill stötta är nedhuggning av regnskog för att plantera oljepalmer t ex på Borneo, där också orangutangers livsmiljöer försvinner. Jag tror inte det har varit regnskog där ni har tagit fotona utan de palmerna är mer som ”vanligt jordbruk”.

  5. Amanda

    Grattis till er 🌸 är det silver eller vitguld ring? För jag har kollat lite på vad jag vill ha för förlovningsring och så är det antingen silver eller vitguld jag vill ha, men jag tycker dom ser typ likadana ut i nyans? 😅
    Hur visste han din storlek eller chansade han bara? 😅

  6. S

    Massor av grattis till er och till kärleken!!Tror verkligen det är SÅ viktigt att veta vad man vill ha för det är då man känner igen the one, precis som du säger 😀 Jag fick tipset av min kompis mamma att skriva ner exakt allt jag vill ha hos en kille och vad jag inte vill ha och minns att en av mina närmaste vänner sa att att jag hade orimliga krav hehe. Bara några månader efter träffade jag min nuvarande sambo och jag skrattar fortfarande när jag läser listan jag skrev för snart fyra år sen för min sambo är 110% killen jag drömde om+att jag fick massa bra sidor på köpet jag inte ens drömt om! Så heja dig och heja er och så bra att du inte nöjde dig, det är 110% möjligt att få allt man vill ha i en partner <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish