Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

14:06

Hej fina ni!

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag mår hur bra som helst och har jobbat hela dagen fram tills nu. Ska snart hämta upp Tove för att sola och äta sen lunch.

Såg att det pratades mycket om min förlovning på en annan blogg och att det går för fort, är för tidigt osv. Jag vill inte läsa dåliga saker om mig själv på nätet så brukar inte gå in på forum där jag kan läsa sådant men får alltid prints skickade till mig från er via insta story. Kommentarsfältet var iallafall fullt med ”jag hade aaaaaldrig gift mig med någon efter sju månader” osv.. ”men vad skönt för dig, gör inte det då för ingen tvingar ju just dig att göra det” 😉 Så känner jag rent spontant. Jag vill gifta mig efter åtta månader och då gör jag det. För att jag vill. Och för att min kille vill. Och det är det som är det fina i livet. Man kan göra exakt vad man vill med sitt liv så länge man inte skadar någon annan. Och det är precis det jag gör. Ingen kommer till skada av att jag får gifta mig med mannen för mig med stort M. Mina barn har fått en fantastisk bonuspappa och en trygg person som älskar dom och gör exakt allt för dom varje dag och jag har fått en helt ny trygghet, ett lugn och får känna pirr, spänning, djup kärlek och vänskap där vi kan sitta uppe en hel natt och bara skratta tills vi har ont i magen. Jag tycker att det viktigaste är att vi alla gör dom bästa valen för just oss själva. Och så länge man själv väljer att låta bli så är det lätt att bli hatisk eller kritisk mot andra. Men livet är så mycket mer än fyra väggar och en liten låda. Man måste våga för att vinna, våga satsa, våga säga ja till livet och framförallt våga lyssna inåt hur läskigt det än kan kännas.

Under två år som singel så har jag verkligen lärt känna mig själv, vågat följa mitt hjärta och vågat tro på att det är möjligt att komma exakt dit jag vill komma. Mitt fokus ligger på mitt och barnens liv och mitt tips till alla surisar där ute är att ni borde logga ut från diverse chattforum där ni diskuterar andra och fokusera mer på ert egna liv och vad ni vill göra med det. Jag har knappt tid att bajsa ibland för att jag är så mitt uppe i att göra allt jag älskar och leva till fullo. Så för min egna del är det oförståeligt hur man kan lägga så mycket tid på att diskutera andra och deras liv, vad dom borde och inte borde göra osv. Vi har alla olika mål och drömmar och det är aldrig för sent att börja jobba för sina egna. Mitt liv och hur jag lever och gör är kanske inte rätt för just dig men du har också ett eget liv som du kan göra rätt i för just precis dig själv. Och det är när man vågar börja leva efter det som man faktiskt kan bli lycklig på riktigt. Då har man varken ork, tid eller energi att ifrågasätta andras livsval heller. Man är så inne i sitt egna och fokuset ligger på lyckan, kärleken och dom egna målen och drömmarna.

Har myst runt i detta set idag! Älskar ju fina goseset och detta blev inget undantag.

Idag tog vi lite sovmorgon och gjorde sedan vår klassiska grötfrukost.

Och jag har gjort naglarna lite ljust grå denna månad. Kändes kul med något ”nytt” och att inte köra vitt eller ljusrosa som jag annars alltid gör.

Önskar er en fin dag! Vi hörs senare. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Lo

    Instämmer helt.Läste en massa kvinno-hatande kommentarer på Bloggbevakning. Många som tror sig veta saker för att ”dom läst något”. Alltid tjejen som får skit för allt medan männens val alltid ska anses som mer lyckade, mer nobla osv. Pinsamt att vi inte kommit längre.

    Jag känner inte alls dig och är inne här för första gången. Inget fan. Ingen hater. Men blir förvånad över människor öppna skitsnack som om deras liv är så lyckade och fria ifrån fel och brister. Tro mig, dom pratar hellre om andra än sig själva och arbeta med sina problem är alltid svårare än att sitta anonymt i grupp och spy skit.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Fint och väldigt sant skrivet ❤️ det är just därför jag bara kan vända ryggen mot sådant, dom mår oftast inte så bra själva. Jag är så lycklig och har fullt fokus på mitt egna som det ser ut just nu. Kram

  2. Elli

    Haters gonna hate. Stöttar dig i allt då jag själv var med om samma soulmate kärlek. Vi flyttade ihop efter tre månader (han hade en son på 3 år varannan vecka). Blev gravid efter ett år. 6 år senare och vi är gifta, har två gemensamma barn och flyttat till hus. Kärleken är exakt lika stark och självklar som den var från första början <3 Tiden har ingen betydelse.

  3. Ellinor

    Är det rätt så är det rätt! Finns inga garantier att ett äktenskap ska hålla om man så har varit tillsammans i 10 år! Så roligt för er! Han verkar vara en jättefin kille! Blir trött på att folk ska kommentera dåliga saker! Älskar man varandra så, varför vänta! Kram till dig!

  4. Ida

    När jag och min man blev tillsammans sa folk att det aldrig skulle hålla. Förlovade oss efter 8 mån, gifte oss efter knappt 3 år. Idag har vi en son tillsammans, hus å varit tillsammans 6 år. Folk kommer alltid ha åsikter vad man än gör. Man ska leva sitt liv som man vill & skita i andra! Go girl💪🏼

  5. Josefin

    Det är egentligen enkelt, vet man så vet man och då finns ingen anledning att vänta. Vad andra tror sig veta är ointressant. Har själv upplevt det och vi gifte oss fort, båda visste att det var rätt och det säger vi fortfarande till varandra dagligen efter 7 år 🥰
    Grattis till er lycka och kärlek!

  6. Maria

    Oavsett om man dejtat i 8 månader eller 8 år innan man gifter sig säger inget av dem att det säkert ska hålla. Du var ensam i 2 år efter skiljsmässan, du sätter alltid dina barn först och förtjänar lycka! Herregud du är fortfarande ung, skillnad om du var 65 och kände njae jag är nog nöjd utan att gifta mig igen. Du är fantastisk och förtjänar det bästa. Önskar er alla lycka och inget annat ❤️ Min man flyttade in i min lägenhet innan vi var tillsammans, idag har vi varit gifta i 2,5 år, tillsammans i 6,5 och har hus och en son på 8 månader. Folk i vår närhet sa att vi aldrig skulle hålla heller

  7. Jennie

    Finaste Gabriella det finns verkligen människor till allt där ute och jag hade inte kunnat säga det bättre själv än vad du gjorde i ditt inlägg tidigare idag så jäkla ledsamt och tråkigt att det ska behöva finnas sådana människor där ute Stort grattis till er ni är så fina tillsammans Kram❤️

  8. Elsa

    Jättetråkigt att folk ska skriva negativa saker 🙁 Jag tycker du är så jäkla cool som går din egen väg, helt rätt att göra det som ni tycker känns bra för er, även fast andra tycker det är fel ❤

  9. Karin

    Man kan ju vara en person som pratar om vad andra gör eller en person som gör saker som andra pratar om. Jag vet vem av dem som jag vill vara och tror mår bäst.
    Att skvallra och prata negativt om andra kan absolut bero på avundsjuka men ofta är det också pga rädsla och osäkerhet. Folk pratar gärna om en när man förändras på nåt sätt. Tror det triggar andra att ifrågasätta sina egna livsval. Men man kan bli inspirerad istället.
    Lycka till med dina livsförändringar!

  10. Ida

    Läste bloggen igår och fick lite ont i magen och hoppades på att du inte skulle läsa. Men som vanligt kommer du med världens bästa, klokaste svar på tal. Jag fattar fan inte heller hur lite eget liv folk faktiskt har. Inte undra på att man är olycklig och står och trampar på samma ställe i sitt eget liv och man hela tiden måste fokusera på andras..

  11. Mia

    Det är bara avundsjuka, skit i dom. Alltså att ni gifter er nu är ju egentligen ”mindre” steg än att få barn ihop eller att göra en tatuering med namn tycker jag. Så tycker det är väl naturligt då ifall ni gjort dessa saker innan att ni vill gifta er nu. Däremot är jag nyfiken på varför ni vill gifta er på en månad och inte tex ett sommarbröllop. Men min gissning där är att du vill ha din kropp när ni gifter er och inte ev gravidkropp? 🙂 Stort lycka till fina du, du har hittat the one!

  12. Johanna

    Fantastiskt att du är lycklig.

    Utifrån kan man tänka ”men är det en varningssignal, varför måste man knyta sig till någon så fort, är det ett kontrollbeteende?” Och också kan jag tycka att barn inte bör introduceras så fort (med tanke på att vissa barn får introduceras för en mängd eventuella partners..).

    MEN. Man får ju lita på att folk gör kloka beslut och fantastiskt att man är lycklig. Superglad för dig!

    Och vår familj har vuxit i år eftersom vi hade en i vår närhet som blev sambo rekordfort. Ljuvligt ändå, tycker jag. Så glad att det lilla barnet kom in i vår närhet och hoppas att de får fler.. och är 0 skeptisk fast det gått så fort.

    Skvallerbloggar är ju hemskt, just för att man kan diskutera fritt. Man kan säga sin åsikt utan att vara elak.

    Grattis och lycka till! Hoppas ni förblir lyckliga ❤️

  13. Milla

    Vi är så många fler som kan glädjas åt andras lycka. Vem orkar lyssna på negativa människor. Inte jag iallafall. Heja er.

  14. Ninna

    Jag tycker du gör rätt i att följa ditt hjärta❤️🙏det är fantastiskt att ha den möjligheten. Vågar man inte leva fullt ut så har man inte heller levt riktigt. Jag hoppas dock ni skriver äktenskapsförord för din egna skull. Även om du är kär och stensäker på ditt liv med din blivande man. Du har byggt upp ditt varumärke från grunden och är så framgångsrik att det vore synd om det nångång skulle bli ”fel”.. Förstå mig rätt🙏❤️. Man kan vara kär och smart på samma gång

  15. Tina

    Du gör så rätt! Människor har alltid så mycket åsikter om vad man än gör. Jag flyttade ihop efter tre månader och var gravid efter ett år. Bästa valen jag gjort kan jag konstatera nu åtta år senare ❤️ När man vet så vet man ❤️

  16. Mia g

    Men skvallerbloggar är ju inte bra. Borde inte få finnas. Tycker du får och det med rätta så mycket omtanke här. Ni bloggare borde klaga på skvallerbloggarna så vi slipper höra det. Hoppas du förstår. Kram.

  17. M

    Man gör precis som man vill! Och stör de folk, varför läser de dom så mycket om dig?!😂

    Vart är det mysiga setet från? Färgen var magisk’😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish