Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fint under från Hunkemöller

Inlägget är reklam för Hunkemöller

Som ni vet så har jag handlat väldigt mycket på Hunkemöller genom åren och därför känns detta samarbete lite extra roligt att få göra. Tycker att dom har extremt fina vardagstrosor, gosiga mysplagg och tofflor , sexiga stay ups, body mists som doftar magiskt och även underkläder för lite mer speciella tillfällen. Dom har även något för alla oavsett vad man har för storlek eller smak. Variationen är toppen och likaväl kvaliteten på plaggen. Alla tummar upp!

Som ni vet så älskar ju jag Hunkemöllers ”Private Collection” och dom gröna underkläderna på bilderna ovanför är därifrån. Finns massor på sidan och bland annat mycket röda, sexiga underkläder. Så otroligt eleganta men samtidigt! Så fint! Och älskar alla färger som finns i kollektionen med.

Detta mysset i sammet är också helt fantastiskt fint! Färgen är otrolig och älskar dom fina detaljerna i spets. Kommer helt klart bo i detta här hemma nu vinter. Känner mig så fin i det! Tänk till ett par gosiga tofflor när man har myskväll i soffan!? Älskar. Dom har även massor av andra fina mysset och loungeset för dam.

Måste slå ett extra slag för dofterna som finns hos Hunkemöller. Dom har flera som luktar sååå gott men min favorit är den till vänster. Så söt och god men samtidigt fräsch. Ligger väldigt bra till i pris med trots att doften är rätt exklusiv. Tips, tips!

Och sist men inte minst så måste jag visa denna body! Finns även i rött och är så sexig men samtidigt elegant med sina detaljer i spets. Och denna fina kimono då!? Även den har helt magiska detaljer och jag känner mig alltid lika extra fin när jag drar på mig denna på morgonen och går ner och gör frukost. Så söker ni fina julunderkläder, strumpbyxor eller nattkläder för dam så är det helt klart Hunkemöller ni ska spana in. Ni kommer direkt till hemsidan HÄR.

Kommentarer

  1. Amanda

    Vad har du för färg på din ring? Silver eller vitguld? Skrev en kommentar för någon vecka sedan men inte fått svar😅 och hur visste din kille ringstorlek eller chansade han på det?

  2. Johanna

    Snyggt gjort samarbete att du höll det enkelt och inte gjorde det sexigare än så, det behövs liksom inget som gör det ännu sexigare. Fint! (Hehe ja en som tyckte bilden med handen var.. något jag är för pryd för att önska se) Kram

  3. Mia g

    Jag köpte två behåtoppar i en tillfällig affär. Måste hitta nya för provade mina bygelbehåar hemma men dom blivit så obekväma när jag haft topparna länge. Som typ sportbehå och så mjuka. Aldrig mer någon bygel för mej. Kram. 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish