Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Onsdag

Inlägget innehåller reklam för SKOSH och en annonslänk

Hej finisar!

Hoppas att allt är bra med er! Haft en fullspäckad dag idag och jag är så.himla.trött. Någon annan som är det? Minns knappt att jag varit såhär trött tidigare men det är väl denna tid på året antar jag. Vi ska gå och lägga oss i tid ikväll för en gångs skull.

Barnen sover sött i sin säng och vi avslutade kvällen med bad och saga som vanligt. Tänkte blogga lite snabbt nu och sen fixa tvätten och sätta på nya sängkläder, göra kvällsfika och se Narcos med min kille. Vi såg precis klart vår förra serie så nu har vi börjat på en ny. Mysigaste kvällsrutinen!

Var hos frisören för ett par dagar och påbörjade en kur med K18. Har någon av er testat det? Det sägs ju bygga upp slitet hår och jag köpte denna burk för någon månad sedan. Har dock inte använt den förrän nu då jag ville ha en genomgång kring den på salongen först. Ska använda den tre tvättar i rad nu och sedan var fjärde tvätt. Man tvättar håret som vanligt med schampo och sedan skippar man balsam, tar lite av produkten och fördelar i håret för att sedan vänta i fyra minuter och styla som vanligt efteråt. Ni kan läsa mer om den och beställa den HÄR.

Idag har vi storhandlat! Saker som vi alltid har hemma är ikaffe, havre/quinoa-blandning, råris, glutenfri pasta, frysta bär och frukt, juice, kvarg, fetaost, tomater, fryst broccoli och fryst protein och fisk.

Om tre veckor får jag säga ja till honom! Och snart borde hans ring som är beställd komma med. Som ni ser har jag fått min andra ring med nu! Vi är så otåliga båda två så ingen av oss kunde vänta med att jag skulle ta på den, haha. Men vad gör några veckor hit eller dit egentligen?

Direkt när vi kom hem med barnen så började jag rensa ur ALLA garderober i hemmet. Mina och barnens. Min kille kom upp med pomelo som han hade skalat. Så längesen jag åt det! Smakar typ grape.

Barnen önskade frysta bär och frukt. Dom älskar verkligen fryst mango! Förstår dom, det är så himla gott =)

Två bilder som jag tog precis innan gymmet idag! Denna gosiga jacka fick åka fram ur garderoben. Har saknat den!

Körde ett riktigt bra benpass.

Har ätit god lunch idag med!

Och minns ni städprodukterna som jag visade för er i somras? Jag har fått äran att göra ett samarbete ihop med dom på instagram. Deras produkter och koncept är så jäkla bra och bygger på att spara på miljön. Man löser upp tabletterna i vatten och kan återanvända flaskan gång på gång. Jag som älskar städning har ju en grej för att prova nya produkter och måste säga att dessa är extremt effektiva när det kommer till att få rent. Ni kommer direkt till hemsidan HÄR och med min kod GABRIELLA15 får ni 15% i två veckor.

Har också fyllt på med doftljus! På tal om att tänka lite mer miljövänligt så stoppar jag vanliga små värmeljus i dessa när dom väl brunnit ut. Så har verkligen ljus i varenda vrå här hemma. Men det behövs då vi har rätt kallt i huset med och det hjälper till att värma upp. Blir stor skillnad! Vi ska börja elda i braskaminen snart med.

Önskar er en fin kväll! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Jossan

    Tänkte fråga dig vilken av dina soffor du tycker är skönast, jag bet att du har en från sweef och en söderhamn från ikea, och jag står i valet och kvalet att köpa någon av de sofforna. Men har ingenstanss att prova en sweef så har svårt att jämföra den med Söderhamn.
    Så tänkte kolla med den anda jag vet om som har båda två, vilken som är skönast? ☺️

    1. Lina

      Jag har haft en valen från sweef. Tyckte INTE den var skön, dynorna var liksom lite stela. Så jobbigt med dun i kuddarna som behövde puffas jämt. Har en Söderhamn nu, mycket skönare enligt mig. Köp inte en Sweef utan att prova…

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish