Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag

God morgon fina!

Hoppas att allt är bra med er! Jobbar hela dagen idag och så ska vi ordna lite småfix här hemma med.

När läkaren ringde igår så fick jag pusta ut! Allt såg bra ut på magnetröntgen som jag gjorde och det känns såååå skönt. Så tacksam till livet och är bara världens lyckligaste.

Var på gymmet igår kväll och körde lite ben med mannen i mitt liv!

Och när vi kom hem gjorde vi vårt vanliga kvällsfika. Så gott!

Igår tog mitt schampo från Ida Warg slut och jag har ju använt hennes produkter rätt länge nu men bara bytt serie inom märket. Nu ska jag testa dessa och redan efter en tvätt är jag supernöjd. Använde dock bara schampot då jag kör en kur med K18 i mitt hår nu. Då tvättar man bara med schampo och masserar sedan in K18 i håret när det är fuktigt.

Köpte bra tamponger igår med! Läst så mycket gott om dessa. Sjukt dyra men jag klarar mig på en sådan här förpackning per mens så tycker ändå det är värt det. Har det oftast bara 3-4 dagar och sover alltid utan tampong med. Och då förstår jag att många undrar hur det går till men för mig rinner det bara ut när jag ställer mig upp så kniper alltid på morgonen och springer till toan ;p

Var så fin himmel igår!

Och detta blev gårdagens middag!

La en stor beställning på sådant som behövs inför jul igår med. Och kläder till barnen då dom växer som ogräs. Köpte också deras julkläder och kläder till vår vigsel. Jason har ju tjatat om att vara med på bröllopet så han ska få vara det nu =) så får vi fika lite efteråt och bara mysa. Känns fint att barnen får vara delaktiga även om vi tänkte gifta oss bara vi två först.

Önskar er en fin dag. Kram /G

Kommentarer

 1. Erika

  Måste bara fråga, uppfattar det som att barnen från början inte skulle vara med på bröllopet, varför?

  Och skönt att proverna var bra 🙏🏼

  1. Gabriella Joss

   Vi tänkte bara gifta oss borgerligt en vardag bara vi två i vanliga kläder och sen äta lunch tillsammans typ. Vi kom sedan på att man måste ha vittnen så då bjöd vi in några och då vill vi ju såklart ha barnen där med! Och så har vi det hemma hos oss istället i samband med det vilket inte heller var tanken från början! Kram och tack ❤️🙏🏽

 2. Cecilia

  Hej! Så himla skönt att proverna var bra 💕 hur var det att göra magnet röntgen? Jag ska själv göra det om några veckor och är så sjukt nervös inför allt! Var det läskigt? 😞

 3. Madelen

  Var det svårt att få tid för röntgen? Där jag bor känns det helt omöjligt att få en sådan om man inte är helt döende typ 😩. Så skämt att allt såg bra ut!
  Jag sover också alltid utan tampong/binda, funkar hur bra som helst 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss