Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Vigselklänning

Vi ska ju inte ha ett bröllop utan kör en fest i sommar ute när det är varmt hade vi tänkt =) men jag vill ändå vara fin när vi säger ja till varandra och vigseln blir ju här hemma i vårt hus! Har kollat runt efter klänningar överallt men alla har varit antingen för uppklädda eller för vardagliga. Till slut hittade jag denna! Den är både söt, fin, lite sexig, annorlunda, mysig i materialet och bara perfekt. Fanns dock bara i storlek M men jag tänkte lämna in den och få den insydd efter min kropp. Tror det kommer bli perfekt!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss