Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Satisfyer 2.0

Innehåller reklam och annonslänk för Sinful

Ni tjejer som INTE äger en satisfyer måste nästan köpa en nu! Det är verkligen en orgasmgaranti och man kan använda den ensam eller med sin partner. Denna variant som är 2.0 har nyligen släppts hos Sinful och den har 11 olika pulslägen och är uppladdningsbar. Ni hittar den HÄR!

Kommentarer

  1. Elin

    Låter den mycket? 😅 Jag stör mig lite på att den jag har (en äldre variant och den ser ut som ett ägg typ) låter så jäkligt 🤪 Okej när jag använder själv men tillsammans med min man så kan jag inte sluta tänka på ljudet 😂 Kram E

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss