Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Torsdag

God morgon fina ni!

En heldag med min bästa Tove väntar idag och jag är sååå peppad! Vi ska jobba, äta lunch, gå lite i butiker inför jul, träna, sola och bara umgås hela dagen lång. Min kille åkte till Stockholm tidigt imorse men kommer hem redan imorgon så ska försöka att inte sakna ihjäl mig.

Lite bilder på gårdagens mat och träning. Och vi firade första snön med en sen lyxshake igår! Ska snart försöka få fram bilen och längtar inte. Som tur är slipper jag ju skotts själv i år som jag har behövt göra tidigare =)

Vi hörs senare idag! Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss