Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdagskväll

Hej fina ni och hoppas ni har haft en bra dag. Jag har varit så trött och sliten även fast jag är glad och mår bra. Har verkligen en sådan period nu. Känner mig som en vandrande vålnad dygnet runt och vill helst bara ligga under täcket dygnet runt. Men det går ju såklart inte =)

Nu efter skolan och förskolan har vi bara ätit middag och myst lite. Barnen har äntligen somnat och jag ska jobba lite från sängen nu med rättegångspodden i bakgrunden. Jag och min kille är helt besatta av den nu och jag längtar redan tills nästa, långa bilresa så att vi kan få lyssna riktigt länge. Verkligen ett supertips till er som inte hört om den tidigare.

Mina älsklingar!

Gjorde glutenfri frysfisk till middag med ”skolans” kalla sås och potatis i tre färger i ugnen. Så gott och enkelt och barnen älskade det!

Nu har vi äntligen börjat elda i kaminen och det blir så varmt och gosigt i hela huset. Längtar tills vi har en carport och har mer förvaring till ved!

Älskar ju att köpa på mig städgrejer och detta diskmedel har ju stått ganska länge och väntat på att få bli använt. Idag tog det gamla från Rituals slut och detta doftade så otroligt fräscht! Blev positivt överraskad.

Önskar er en fin kväll! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Annelie

    Mitt mest bästa tips i all välmening. NEJ till carport skaffa garage. SÅ värt det även om det är dyrare men det höjer även värdet på huset.
    Veden blir kall och sur om den ligger i carporten om det snöar mkt.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish