Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Två dagar för oss

Vi vill ju verkligen åka till Maldiverna i januari/februari men vi får se om det blir av med tanke på att det blev strängare restriktioner igen nu i december. Vi får se hur det ser ut om någon månad och om det fortfarande är rätt öppet att resa så ska vi boka lite spontant. Verkade vara bäst priser i februari så blir nog mest troligt då i så fall =) Fick iallafall två dagar iväg för bara oss här i Sverige. Jag hade lite jobb att fixa en av dagarna men den andra dagen + natten fick vi vara helt lediga och bara med varandra.

Blev först lite mys i Stockholm!

Och sedan åkte vi en bit utanför Uppsala till Krusenberg Herrgård.

Vi åt trerätter, myste massor, bastade och på en av bilderna här ovan ser ni ju hur hans tatuering blev! Och på andra sidan är det vårt datum i romerska siffror. Hade ett så fint dygn iallafall!

Kommentarer

  1. Mia

    Vad roligt att det blev just Krusenbergs herrgård. Min man och jag gifte oss 2018 bara vi, sen hade vi ett dygn på Krusenbergs herrgård. Så romatiskt! Stort grattis till er fina du!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish