Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon!

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina!

Hoppas allt är bra med er! Jag mår jättebra och idag står jobb, träning, testköra bil och handla på schemat. Ska också äntligen få byta sängkläder till dom nya jag köpte för ett tag sedan. Dom är så fina! Ska visa er såklart.

Annars är jag inne på att köpa en ny säng i början av nya året. Har ni tips på en bra och jätteskön säng? Vad sover ni i där hemma? Vet knappt var jag ska börja titta då det finns så otroligt mycket olika sängar, haha. Den som vi sover i nu är helt nedkissad av barnen och jag har haft den sedan 2015 när Jason var bebis. Dessutom saknas det en bäddmadrass på den! Den är skön ändå men ja, det är dags för en ny.

Igår hade min stora kille sitt luciatåg! Han var så duktig.

Rutiner, rutiner.. vissa sellerijuicer blir så goda och lite söta medan vissa smakar så illa att man nästan måste hålla för näsan och svepa snabbt, hehe. Sjukt att det kan skilja så mycket fast dom är köpta på samma ställe och vid samma tillfälle.

Bor i mjukiskläder nu om dagarna. Byxorna finns HÄR och tröjan HÄR!

Önskar er en fin dag! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Linnéa

    Jag har en kontinentalsäng från Care Of Beds som heter 24sju köpt för säkert 2-3 år sedan och äääälskar den såå mycket! Riktigt skön att sova i så tips tips! 😍❤️❤️

  2. Sabina

    Vill bara tipsa om madrassskydd för att slippa nerkissad säng. Vi har en kontinentalsäng från kungssängen. Jätteskönt. Nyligen köpt ny bäddmadrass då vi haft sängen i ca 11 år. Vi har skött om den som man ska och vänt madrasserna var 6:e månad. Lilla tjejen har en även hon säng från kungssängen som vi köpte när stora tjejen var 3 år. Men pga kronisk sjukdom var vi tvungna att köpa ny säng till henne. Hon fick en från jysk med tempurmadrass. Skönast sängen i vårt hem. Även gästsängarna är från jysk

  3. Sofia

    Har själv också druckit sellerijuice varje morgon men sedan blev jag gravid och tappade helt smaken för det 🤢😩😅 Ett tips är att försöka att undvika det vita skummet, det smakar nämligen fruktansvärt äckligt 🙈

  4. Maria

    Vi har en kontinentalsäng från trademax med medelfast botten. Vi ska dock köpa en ny madrass men saknar alltid vår säng när vi sover borta.

  5. Johanna

    Cape Farewell av Mio tipsar jag om. Det är en Carpe Diem säng fast Mio-samarbete har jag för mig. Pris runt 35.000. Fantastisk säng! Det enda jag ångrar är att vi valde ful färg haha och vi har inte råd att ändra, men den är magiskt skön.

    1. Sarah Andersson

      + 1 på den. Jag jobbade på Mio tidigare och det hette Enok & Thompson då men tror att Carpe Diem köpt upp de. Men det har varit min drömsäng i flera flera år.
      Så förra sommaren slog vi till och jag är SÅ glad att min man (som brukar vara den som är snål) övertalade mig att välja linnetyget i beige.
      Ett år senare och sängen är helt fantastisk och den är jättefin!
      Det kostar några tusenlappar mer men så värt det!!
      //Sarah

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish