Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Sängkläder

Finns det något jag älskar att handla lika mycket som underkläder så är det nog sängkläder, hehe.

Hur fina!? Helt kär i dom!

Kommentarer

  1. Anonym

    Hej igen. Det var jag som skrev om mitt dåliga förhållande förut och nu är jag tillbaka med en ny fundering. Kan du snälla ge mig ett tips till en nybliven singel som lämnat en narcissist och ett jävligt dåligt förhållande? Hur jag jag vidare. Jag är väldigt trasig😭 Vet inte om jag ska ge mig in i något nytt eller om jag ska va singel ett tag och sedan ta tag i träffa någon när man är redo. Jag är väldigt vilsen just nu🙈

    1. Annika K

      Nej nej nej!
      Stopp!
      Gå verklig inte in i ett nytt förhållande nu.
      Inte rätt mot den personen du blir tillsammans med.
      Läk först!

      Kraam ❤️

    2. Louise

      Vad stark och modig du är som vågat lämna!
      Förstår att det är tufft nu men försök läka och bli stark i dig själv innan du ger dig in i något nytt. Hitta styrka i annat än en ny partner.

    3. A

      Jag har inte läst ditt tidigare inlägg, men jag har varit med om att ha den typen av personer i mitt liv. När du bryter kontakt med en narcissist är det första du behöver psykisk hjälp. Du behöver prata med någon och bearbeta allting som har hänt. Du behöver fokusera på dig själv, och bygga upp dig själv. Det här är något som oftast tar längre än ett år, så var beredd på att investera mycket tid i dig själv, för att verkligen bearbeta allting, förstå vad som hänt och kunna läka dessa delar av dig själv som har attraherat den typen av person. Chansen är stor att du som person är co-dependent och ger alldeles för mycket av dig själv. Tips på en bra bok som jag läste är Boundaries av Dr. Henry Cloud. Den boken är guld värd! Den hjälpte mig extremt mycket när det kom till att förstå gränser och hur jag ska sätta dem. En annan bok som jag vet om att många läst och tycker om är Codependent no more. Jag har inte läst den själv, men jag har hört väldigt mycket gott om den.

      Var också snäll mot dig själv den har perioden och ta reda på vad du själv vill från livet, hur du vill att det ska se ut, vad för saker du vill uppnå (behöver inte alls vara jobb relaterat, men mer vill du resa? vill du ha en fin klädstil? vill du ha en mer hälsosam livsstil?). Det är väldigt viktigt att du lär känna dig själv och vet vad du vill ha från livet och tolererar samt vad du inte vill och vad du inte tolererar. Så att du har något som leder dig fram och som guidar dig.

      Se verkligen till att ta dig själv först, även om andra människor inte kan förstå det, för det är verkligen enda sättet att läka och ta dig ut ur det här. Narcissister är bara intresserade av personer de kan utnyttja och som de får något av. Ifall du inte ger dem ”supply” så kommer de att gå vidare. Därför är Boundaries en så himla bra bok att läsa!

      Jag önskar dig verkligen lycka till och att du hittar kraften inom dig själv. 💕 ✨

  2. Johanna

    Jättefina! Undrar också var de kommer ifrån samt om du har tips om andra favoriter 🙂 vi har kört på en favorit från IKEA från 2015, men våra två par börjar nötas ut haha…

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish