Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

22.27

Hej fina ni och god kväll!

Har känt mig så hängig och trött idag så har unnat mig lite tid borta från sociala medier. Var rätt intensivt förra veckan med vab och barn så energin är inte på topp. Skippade gymmet idag med och tog en extra timme i sängen istället. Något som jag har varit bättre på nu på slutet är att lyssna på kroppen. Är så stolt över mig själv att jag äntligen har kommit dit och det trodde jag inte för ett år sedan. Förut blev jag stressad om jag inte gjorde något VARJE stund. Nu är jag bättre på att sova, vila, återhämta mig och skippa det där gympasset om hela kroppen bara skriker nej och hellre vill ligga kvar i sängen. Har också blivit allt bättre på att säga nej. Orkar jag inte umgås med någon eller hitta på något så skippar jag det istället för att ha ångest över det kvällen innan och undra varför jag inte sa som det var från början.

Imorgon ska vi fixa dom sista julklapparna, jag ska träffa Tove en sväng + öppna upp datorn som har varit rätt stängd nu på slutet. Dags att tvätta håret med kanske =)

Har kikat på ”Squid game” idag som är så spännande och sjuk!

Handlade lite smått!

Och köpte dammsugare och en sista julklapp till Jason idag. Dammsugaren är vit och så jäkla snygg. Det är den som jag la upp bild på igår men den är ännu finare i verkligheten. Visar imorgon!

I brist på annat får ni se vår lilla gran. Älskar julkulorna med barnen på.

Och en bild på mig som är någon vecka gammal när jag kände mig lite fräschare än vad jag gör idag, haha. Går runt som ett spöke med flottigt hår här hemma.

Måste tipsa om ett doftljus som jag älskar också! Köpte på H&M Home och det är väldigt fint + doftar supergott.

Gjorde så god smoothie till kvällsgröten igår! Kokosyoghurt med smak av ananas, juice med apelsin, ingefära och gurkmeja, banan och fryst mango och ananas.

Annars håller vi på att prata med målare gällande väggen här i vardagsrummet och Jasons mobil (min gamla iPhone) blev färdiglagad idag så den hämtade vi ut! Beställde även skal till den som förmodligen hinner komma innan vi firar jul här hemma i huset med barnen nästa vecka. Han kommer bli så otroligt glad.

Skriver lite mer imorgon och ska försöka ha lite mer energi då så att ni får lite roligare inlägg. Stor kram!/G

Kommentarer

  1. Annie

    Hej,
    Var är det ni handlar era stora typ grossistförpackningar med mat etc? Du hade med det på stories förut också, en film. Har försökt hitta var det är så jag också kan storpacks-handla 😁😁

    1. Anonym

      Det är troligtvis snabbgross här i Umeå, men idag man måste tyvärr vara företagare för att handla där. De har haft att privata fått köpa också men det stängdes ner oktober detta år

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish