Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Första dagen i paradiset

Hej på er fina!

Efter en ganska så lång resa så kom vi äntligen fram till värmen. Så härligt med lite miljöombyte. Längtar inte hem mer än till barnen i dagens läge kan jag säga. Blir så inspirerad, lycklig och peppad av sol och palmer.

Här kommer lite bilder från idag:

Kan för övrigt varmt rekommendera solkrämen på en av bilderna ovanför. Aldrig testat en bättre och speciellt inte över smink. Så enkel att spraya över ansiktet och kladdar ingenting alls heller, lämnar ingen hinna och blir inte blöt. Ansiktet känns bara torrt och fräscht efteråt. Tips, tips!

Önskar er en fin kväll. Kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    Men vad härligt. Avis att ni har sol men det är du värd. Jättemysigt. Njut och ha det bra. Kram. 😊🌞 var på kanariöarna är ni ?

  2. M

    Men alltså woaw! Skulle så gärna vilja se en tränings upplägg för ben och rumpa för din kropp är verkligen min drömkropp😭😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish