Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag

Och hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra och idag börjar rutinerna igen för barnen med skola och förskola. Tror att dom har längtat även om jag vet att dom älskar att vara hemma också, haha.

Idag ska jag:

– Jobba!

– Fixa naglarna.

– Träna

– Fixa tvätt

– Springa runt på förskolan och försöka hitta föräldrar för att bjuda in Jolies vänner på enhörningskalas.

– Lämna in bilen på tvätt.

– Slå in Jolies presenter till imorgon.

Önskar er en fin dag. Stor kram!/G

Kommentarer

  1. S

    Hej! Mysiga bilder, ser jättehärligt ut. Sen såg den gråa väggen supersnygg ut i tidigare inlägg. En undran jag har då jag själv har barn och upplever strikta regler gällande deras vistelse på förskolan. Många gånger när du skriver vad du ska göra under en dag så är det ofta jobb kombinerat med en del andra saker – träning, handla, städa eller andra ärenden som exempelvis fixa naglarna. Hur tänker du kring det? Det är ju inget som ingår i arbetstiden egentligen. Tänker att du är öppen med det eftersom bloggen når många och du ofta skriver angendan för dagen (tänker då såklart på dagarna när du har barnen, annars är det ju inget att tala om 😉)) På vår förskola får man inte göra något utöver att jobba när barnen är där, man får exempelvis inte åka och snabbhandla efter jobbet för att sedan hämta upp barnen. Så jag är supernojig om jag kutar in snabbt på apoteket eller liknande, ser mig typ över axeln och förbereder brandtal ifall någon pedagog/förälder skulle dyka upp. 😂 Kan tycka att det blir lite väl strikt ibland, om man exempelvis skulle kunna göra något smidigt på vägen som tar några minuter, men förstår samtidigt upplägget. Hur tänker du? Inget skuldbeläggande utan genuint nyfiken. Kan ju vara så att ni har andra regler i er kommun? I Stockholm vet jag att de kan lämna barnen heltid oavsett arbetstid så verkar skilja sig en del.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Hej! Tack snälla du 😀 <3 jag gjorde det mesta idag efter att vi hade hämtat barnen på förskolan. Kom precis hem från gymmet 😀 Har mest jobbat och ätit en lunch + köpt en skarvsladd idag under tiden som dom har varit på förskolan. Sedan har jag väl någon gång tränat strax innan jag hämtat barnen men sedan fortsatt jobba igen på kvällen. Eller kört ett snabbt pass direkt efter att jag har lämnat dom. Förstår helt 🙂 Jag har inte tänkt så mycket på det men brukar 90% av tiden försöka göra bort jobb på dagtid nu när dom ljusa timmarna på dygnet är så få. Kram kram <3

  2. Jenny

    Neeej!!!! Inte ”springa runt” på förskolan!!! Föräldrar ska helst inte befinna sig i skollokalerna överhuvudtaget som läget är nu!

      1. Jenny

        Men så bra! 🤗 När du skrev att du skulle ”springa runt på förskolan för att försöka hitta föräldrar” såg jag framför mig hur du for runt som en tornardo där inne! 🙈 Sorry, då blev det ett missförstånd! ☺️
        Jobbar själv i skolan och det är så knepigt m föräldrar som inte respekterar att vi måste begränsa antalet vuxna inne i byggnaderna som läget är nu. Det var därför jag reagerade.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish