Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fredag och föreläsning

Och hej fina ni.

Hoppas att allt är jättebra med er! Jag mår bra och har föreläsning heeeela dagen idag som jag skrev igår. Känns som att det enda jag gör just nu är att plugga så har typ ingenting roligt alls att skriva om förutom det, haha.

Är rätt övertygad om att jag kommer att få göra en omtenta på denna kurs då området är så himla brett.. Hörde att 90% av förra klassen kuggade denna tenta med så känns allt annat än lovande. Men ja, i värsta fall får jag bara göra om den. Man kan ju inte göra mer än sitt bästa. Ska börja med min bokföringsuppgift ikväll med tänkte jag. Ska bokföra ett helt år och har ingen aning om hur lång tid det kommer att ta.

Nej, hörrni.. Roligare än så är inte mitt liv just nu. Nästa helg kommer jag äntligen att kunna andas ut i någon vecka igen. Kan ju säga att jag längtar väldigt mycket tills dess.

Såhär såg livet ut för precis ett år sedan: 

Tog massor med barnvagnspromenader. Jolie var ju bara ett och ett halvt år då och sov mycket i vagnen. Måste typ sälja vagnen nu! Den står bara i tvättstugan och lär aldrig mer användas. 

Doppade fötterna med mina älsklingar.

Hängde i lekparker hela tiden. Det gör vi nu också dock, haha. Barnen föredrar dock att leka runt husen med grannbarnen nu före typ a l l t annat man kan göra.

Vattenmelon åt vi massor av (nu med).

Mina hjärtan!

Hängde mycket hemma på gården!

Såhär såg det ut hemma! Mycket är sig likt.

Många sena sommarkvällar med min Tove.

Och igår såg det ut såhär: 

Hårfix efter träning och jag har provat bästa torrschampot någonsin nu tror jag! Detta är så himla bra, tips, tips!

Och förresten! Jag och barnen var faktiskt och doppade fötterna på samma ställe som förra året igen nu för någon vecka sedan. Dom tyckte att det var så roligt med vattnet, haha.

Och precis innan det hade vi varit på kalas för världens finaste ettåring. Har inte ens visat dom bilderna kom jag på.. =)

Mammas stora tjej handlar present och bar den helt själv hela vägen till bilen. Så duktig!

Min älskade Jeanette hade gjort så fint som alltid. Världens bästa vän, mamma och människa är hon!

Nej, nu ska jag förbereda mig och ta fram böcker och läsa igenom lite anteckningar inför lektionen. Önskar er en fin dag. Stor kram!

Kommentarer

  1. Lollo_2

    Ser mysigt ut !lycka till med tentan usch skolan var ingen favorit för mig men pluggade i för sig aldrig heller hehe <3 kram ! Ha en fin helg nu !

  2. Ekonomen

    Externredovisningslärare är alltid k-huven 🙂 På min utbildning var de missnöjda om 85 % kuggade tentan för det var för många som klarade den enligt dem, då det hade gjort det för lätt. De meddelade oss det också så inte ens de som klarade tentan fick vara glada! Helt sjukt faktiskt.

  3. Julia

    Hej Gabriella! Du är så otroligt vacker och inspirerande. Jag undrar om inte du skulle kunna skriva ett inlägg om dina favorit träningsplagg, du har så otroligt fina gym outfits! Och sen mer inlägg om träning och mode. Ha de bäst! / Julia <3

  4. Maria J🌸

    Jag skulle också vilja se en “hur man lockar håret”-video! Du får gärna också berätta hur du får lockarna att hålla. Mitt hår håller sig verkligen aldrig lockigt i mer än 3 timmar, såå tråkigt 🙁 Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish