Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

– Igår kom F och kidsen hit och han hjälpte mig med lite jobb + åt middag här. Vi gjorde såååå god lasagne med barnen! Med soltorkade tomater, chevré, färsk spenat och svarta bönor. Recept kommer imorgon! Alla bara åt och åt och åt. Trodde jag skulle ha massor med mat över men vi åt upp allt förutom en liten bit. Och barnen åt till och med salladen som vi hade till trots att det var mest ruccola i. Det är ändå bra betyg.

– Jag och Tove åker ju till Stockholm snart och ni förstår inte hur mycket jag längtar! Är verkligen en morot nu för att orka plugga, plugga och plugga lite till. Vi ska bo på hotell, äta trerätters, gå ut och dricka drinkar, ha sovmorgon, ta upp frukost på hotellrummet, shoppa och bara vara vi. Vi har tänkt åka någonstans bara vi två hela sommaren men det har inte blivit av så det blir en fin avslutning på sommaren 2020.

– Skrubbade lite av golvet i ena badrummet med bikarbonat och det blev faktiskt väldigt stor skillnad. Såg nästan som nytt ut i fogen. Så ska snart göra hela rummet! Har tagit förebilder så vi hoppas på grymma efterbilder nu.

– Har beställt barnens vinteroveraller (är lite tidigt ute) och dom är sååå fina. Ska visa er när dom landar här hemma. Färgen är magiskt fin och dom ska matcha i år.

– På måndag börjar förskolan igen och både jag och barnen ser fram emot det. Kommer att få så mycket tid till plugget och slippa stressa ihjäl mig som jag gjort hela sommaren. Blir så extremt mycket pusslande när dom är hemma hela tiden och jag är tacksam över min och Fs relation och att vi kan ställa upp för varandra. Han är verkligen min klippa, vet inte hur jag hade grejat något alls nu i sommar om han inte hade haft min rygg. Barnen har ju verkligen haft ett långt sommarlov nu! Vi tog ju hem dom i början av juni och så har dom varit hemma fram tills nu. Tur att vi har så mycket vänner med barn + grannbarn. Annars hade vi alla klättrat på väggarna, haha.

– Jag har köpt mitt Yogi-te nu och ska dricka det varje kväll nu i min ensamhet när barnen sover. Stod och velade mellan alla smaker i typ 100 år men till slut blev det dessa nedan. Köper alltid dessa på hösten för att dom har små budskap på påsarna. Tycker det är så tänkvärda saker som står där med.

– Och på tal om kvällar så känner jag mig så ensam på kvällarna nu. Vill bara vara kär och ha någon att bo med som jag kan mysa med i soffan, se film med, vara vaken sent med osv. Förstår verkligen varför många drar sig från att separera just för att dom är rädda att vara ensamma. Det verkar vara den vanligaste anledning utöver det där med ekonomi och boende. Det ÄR jobbigt att vara ensam. Det är verkligen hemskt ibland. När jag känner mig som mest ensam så brukar jag  gå och lägga mig. Det funkar faktiskt alltid. Då är jag glad på morgonen igen.

– Minns ni att jag skrev att jag har hittat massor med nya övningar som jag har fastnat för på gymmet? Jag har bland annat börjar köra mycket mer hip trusts (olika varianter) och även bakåtsparkar på bänken som ni ser nedan. Säger man ens bänk om en sådan där träningsbänk? Haha.. Aja, jag ska fota åt er direkt jag har någon med mig på gymmet. Är så peppad på min träning nu och känns som att jag kommer att få bra resultat den här hösten då jag är så inspirerad och ger allt när jag väl är på gymmet. Jason frågade sist vi var där om ”mamma hade duschat”, haha.. Så svettig var jag =) Och jag som typ aldrig svettas annars. Men jag älskar det!

– Vi var med Jeanette och barnen i tisdags. Det första Jolie gjorde var att hälla massor med oboy i håret och över hela sig själv när vi fikade.. Så hon fick låna kläder och sedan gick vi ut till lekparken och matade ankor. Så himla mysig dag.

– En av mina favorittavlor här hemma är nog denna nedan. Har den i sovrummet och detta är helt klart något jag lever efter. Att bara våga, prova, satsa och chansa. Det värsta som kan hända är att man misslyckas och att man får backa bandet och börja om, prova en ny väg eller testa något helt annat. Jag skulle aldrig kunna leva om jag visste att jag ville göra saker men inte gjorde dom. Livet är för kort för det. Så vill bara påminna er alla idag om att våga satsa på det ni tror på, göra det ni drömmer om, följa hjärtat och lyssna inåt. Låt inte livet passera utan att faktiskt leva det. Det är ju trots allt det finaste vi har. Ett helt liv att forma precis som vi vill och önskar.

Kommentarer

  1. Maria J🌸

    Skulle inte du kunna göra en video med en tutorial för hur du fixar ditt hår? Du har alltid så otroligt fint hår!😍

  2. Rebecca

    Jag har varit separerad i 6 år. Har visserligen en kille men som också har barn varannan vecka, så ja det blir ensamt. I synnerhet om en har små barn som lägger sig tidigt. Vi får väl starta en chattgrupp för alla oss ensamma mammor på kvällarna 😂

  3. Didi

    Hoppas det blir en härlig stund tillsammans med din vän och att det går bra med pluggandet.
    Kärleken kommer säkerligen inom en snar framtid till dig, när du är redo. 🙂 Du verkar vara en jättefin person.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish