Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Plugg

Kikar in och säger hej igen. Har egentligen absolut inget nytt eller roligt att komma med men har hunnit vattna mina växter, hämta paket och äta frukost. Sitter och pluggar nu och har så svårt att veta vad fokuset ska ligga på då det är helt omöjligt att veta vad som kan komma på tentan.. Och allt är så komplicerat med så mycket lagar och svåra ord. Blä. Jag skippade faktiskt föreläsningen idag och valde att lägga fokus på tentan som är på onsdag istället. Känner jag mig själv rätt så hade jag bara suttit och stressat över att jag borde plugga inför istället för att gå igenom en ny kurs. Den nya kursen får jag kolla på sen nästa vecka då allt finns inspelat på vår hemsida. Superbra grej verkligen!

Aja, nu ska jag läsa vidare. Ville bara säga hej och lyckas skriva mer än ett inlägg idag här inne, haha.. Stor kram på er!

Dagens frulle =)

Har plockat ner gula blad från min stora växt efter att jag hade vattnat alla. Gör det någon gång i veckan och nu på hösten så tappar alla mina växter extra mycket blad. Så blir det varje år när sommaren är över.

Mysbrallor är på i vanlig ordning =)

Måste tipsa er om detta bröd! Detta är så pass ”bra” för att vara köpt i butik att jag till och med äter det istället för mitt glutenfria bröd rätt ofta. Barnen gillar det med och det är sååå gott att rosta. Tips, tips! Och till er som vill dra ner på vardagssockret (det dolda sockret som man äter varje dag utan att ens veta om det) kan jag tipsa om att kolla på baksidan av alla bröd ni köper och kolla socker per 100 g. Jag försöker alltid att köpa bröd som ligger under 3-4. Detta ligger på 1,2 och resten av ingredienserna ser också helt okej ut! Ni vet ju att jag inte är en sockerpolis som aldrig äter sötsaker (tvärtom, jag tryckte en chokladkaka igår medan jag pluggade) men delar gärna med mig om det jag kan och vet. Vill inte heller bidra till någon hets så hoppas att ni inte tar det så heller. Vet att många är intresserade av vad jag/vi äter bara så därför delar jag med mig och berättar även hur jag tänker. Exempelvis så innehåller lingongrova rätt så mycket socker och det är ett bröd jag alltid tänkt är ”nyttigt” innan jag satte mig in i det där med raffinerat socker i vardagsmat osv. Oj, vilket utlägg det blev men vill förklara mig redan nu innan jag får någon taskig kommentar om att jag borde lära mig att äta godis och sluta hetsa folk till att sluta med socker, haha.. =)

Kommentarer

  1. Johanna Glaad

    Du gör helt rätt med att dela med dig av detta! Socker är en drog. Och du borde inte bry dig de minska om dom människor som skriver till dig att du borde lära dig äta godis. De är endast dom människor som istället borde bli mer medvetna om vad socker faktiskt gör med kroppen och hälsan. Är jätte bra att vi informerar varandra till det bättre! GO GABRIELLA!
    Måste även meddela, att jag själv äter socker någongång ibland, men kollar också alltid på innehållsförteckningen för jag vill välja själv det sockret jag stoppar i mig när jag faktiskt gör det. Du är en stor inspiration och en fantastisk själ<3

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Ja, det är ju det <3 precis! Jag åt ju extremt mycket socker förr så jag vet ju själv vad det gör med kroppen och hur det känns att inte äta det också.. Det är stor skillnad på hur jag mår! <3 TACK för så fina ord, blir så glad. Stor kram till dig!<3

  2. Johanna

    Vi köper också bröd från Hatting 👌just för att det är lägre socker och för att det är gott 😁 behöver aldrig truga dottern 👌

  3. Hanna

    Du är en inspiration för mig på många områden..och då är jag betydligt äldre än dig. Var kommer dina mysiga kläder ifrån? Ta hand om mig.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish