Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Nike

Fick ju äntligen hem mina älsklingar och jag är så kär i dom! Hur fina!? Har beställt två par sneakers till som är på väg hem till mig nu (också från Nike) men dessa kommer helt klart att vara ett par vardagsfavoriter nu i höst.

Det slog mig att är det något jag verkligen lägger pengar på så är det skor och jackor. Har så extremt mycket jackor på övervåningen och även hela skåpet i hallen är fullproppat.. Det enda jag är glad över med att det är höst är just att jag kommer att få ha jacka. Ser mest fram emot att använda alla mina teddyjackor. Har så många mysiga!

Kommentarer

  1. Matilda

    Kan du aldrig bli lite äcklad över din egen konsumtion? Ser ibland att du frågar om tips för vad man kan göra för miljön och klimatet och det har slagit mig den senaste tiden hur absurt mycket du shoppar, och framför allt redan har. Vem behöver 30 par tights? Eller en hel garderob full av jackor? Hur tänker du när det gäller att uppfostra dina barn till att ta hand om planeten, och då speciellt avseende konsumtion? Detta är absolut kritik och hoppas inte du raderar kommentaren som du brukar göra med all ”negativitet”, det vore på riktigt intressant att veta hur du tänker här och inte bara stoppar huvudet i sanden.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Nja, inte direkt 🙂 <3 tänker inte så mycket på det och köper typ det jag vill ha när jag vill ha det. Men självklart bör jag tänka mer på det! Det är ju kanske lite oansvarigt att tänka som jag gör. Skänker ofta bort saker och rensar ofta ut det jag inte använder så att andra får nytta av det istället. Kram kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish