Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår okej och ska plugga hela dagen. Har så mycket att göra och kommer att sitta med böckerna hela helgen. Förstår knappt själv hur jag orkar, haha.. Men tycker att det är kul med såklart! Önskar dock att jag kunde klona mig så att jag kunde göra fler saker samtidigt..

Bästa pluggmelliset. Alltså har ni inte provat dom här chokladkakorna från Get Raw så måste ni göra det. Bland det godaste jag vet!

Fått hem mina toppar nu som jag beställde och även ett stort paket med mer kläder (bland annat fina set). Ska visa er sen!

Puss och kram! Ha en fin fredag!

Kommentarer

  1. Penny

    Behöver inte svara men jag frågar ändå haha… du å F verkar ändå hänga en del ihop. Får du/ni aldrig typ flashbacks från det ni hade ihop tidigare å gamla känslor kan slå till typ? Som när du ser honom med barnen eller ni kanske käkar något som är typiskt ”er mat” om du fattar vad jag menar?

  2. Hanna

    Hej fina! Jag undrar bara om det är Hilda kanallängd från jotex dina gråa gardiner på övervåningen är?☺️Så jag vet att jag beställer rätt haha. Superfina verkligen!🥰

  3. Angelica

    Hej Gabriella! Jag tänkte beställa ett par Black ribbed seamless tights med din Aimn kod men måste fråga hur de är i storleken? Är mellan två storlekar nämligen beroende på om de är små eller stora i storleken 🥰

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish