Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God natt och nattliga tankar

Innehåller reklam för Bubbleroom

Hej fina och hoppas ni sover gott eller är ute och har trevligt just nu, haha. Jag ska precis sova efter att ha pluggat hela kvällen. Är helt slut i huvudet och räknar ner dagarna till tentan nu. Sen är det bara att ta tag i dom andra kurserna direkt efteråt då.. =)

Jag har jobbat hela dagen idag. Skickat fakturor, mailat, planerat nästa vecka, spelat in ett samarbete.. Helgen blir lugn och det är inte mycket som händer mer än att vi får lite besök och plugg, plugg, plugg.

Jag är rätt nere just nu för det har hänt så mycket i mitt privatliv som känns jobbigt. Vet att jag kommer att må bättre snart och i det stora hela handlar allt bara om att typ acceptera att jag inte kan förändra saker som jag inte styr över och som inte ligger i mina händer. Att acceptera en sådan sak och ha ett positivt tankesätt kan verkligen göra extremt mycket på kort tid. Men det är svårt att bryta gamla mönster, det är svårt att bara glömma saker och det är svårt att lära sig att styra över sina känslor. Önskar att jag kunde skriva mer och bara berätta allt för er men det kan jag tyvärr inte. Men tänkte mest så att ni vet varför jag har varit lite off och kanske inte lika rolig i mitt skrivande nu på slutet.

Gjorde en haul ihop med Bubbleroom idag! Samarbetet gäller bara för instagram egentligen men för er som inte har det så ger koden JOSS10 er 10% på allt inkluderat andra erbjudanden. Älskar deras mysiga set och dom på bilderna ovanför är två nya favoriter. Ett mysset i världens finaste tyg och mönster och ett set med kjol och tröja som är SÅ gosigt. Känns som att jag har på mig en filt typ, haha. Älskar att bryta av lite ”finare” outfits med chunky sneakers.

Godnatt på er! Största kramen! <3

Kommentarer

  1. Christina

    Ja vid den här tiden borde man ju sova. Men det blev väldans trångt (och mysigt) i sängen men barn som puttar en längre och längre ut…. Så jag gick upp en stund och läser din blogg istället! 😊Tufft för dig att känna så! 🥰Hoppas det snart blir bättre. Beundrar verkligen din ambition, det kommer gå bra med dina tentor, det känner jag på mig. Såååå snygga kläder de hade på Bubble Room! Hur har jag missat dem? Måste beställa det rosa setet! Är de stora i stl? Lycka till och största kramen! Christina

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish