Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Tänkte att jag ändå borde kika in här snabbt och skriva att jag ligger i soffan och bara är idag. Behövde verkligen det.

Har haft sällskap hela eftermiddagen iallafall och sälskapet kom med medicin till mig också, haha. Och det var välbehövligt. Imorgon är det ny dag och nya tag och då ska jag ta en lååång dusch, träna och jobba om kroppen tillåter. Men just nu fortsätter jag bara vara.

Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Amanda

    Åh om du bara orkar och vill får du så gärna dela mer av din mat. Jag älskar mat och blir så taggad på att äta god, och näringsrik mat framför allt! STOR KRAM på dig för att du är så EXTREMT AMAZING!!! Hahah är koffeinhög så har extremt mycket extra energi och kärlek här nu.

  2. cecilia

    Låter som du har en kraftig magkatarr, vilket inte är konstigt med den press du lever under nu med hjärtoperationen. Jag har haft samma, och känner igen alla symptom. Har också haft tarmcancer och dom symptomen du beskriver är inte såna man har då. Köp omeprazol och ta hela kuren, drick proviva och ät vitt bröd, pasta osv som inte stör magsyran!

  3. Anonym

    Vill komma igång med att dejta igen. Men tycker det är svårt i dessa tider att våga träffa någon. Då det pandemi. Och har inte hittat någon bra dejting app. Tinder känns bara att det finns oseriösa killar som aldrig vill mer än att ligga. Har du någon bra dejt app där det är mer seriöst, tips gärna!☺️

  4. Tina

    Läser du Johanna Kajssons blogg? Hon skrev idag ett långt inlägg om hur hon ska prova hantera sina smärtor i bland annat mage.
    Kanske något av hennes tips som du kan prova? (Bland annat slippa dryck med bubblor och kaffe, äta var 4:e timme och ingenting däremellan så att magsäcken får vila osv)

      1. Tina

        Läste du hennes inlägg? Lite intressant att ni båda kommit fram till att ni har för lite magsyra. Så hennes tips borde kunna funka för dig med?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish