Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

23:11

Inlägget innehåller en annonslänk och reklam för xlash.se

Hej på er fina <3

Dagen har gått i ett och vi har haft det jättebra. Jag mår bra men är trött! Landade precis på hotellrummet och ska duscha och sova. Imorgon ska jag på två möten och sedan tatuera mig! Har ju längtat ihjäl mig. Återkommer med resultatet. På kvällen har jag föräldramöte för Jason också som jag tänkte vara med på digitalt.

Idag var jag på ett litet återbesök efter mina operationer såhär två månader senare. Allt såg jättefint ut och är över förväntan, vilket jag själv också tycker. Hade inte ens kunnat drömma om så fina resultat och är så lycklig över att det blev så himla bra.

Den senaste veckan har jag verkligen återhämtat mig efter allt som varit och försökt se att allt händer av en mening. Är så tacksam över livet, att få vara frisk här och nu, över mina två barn, mitt hus, min kille, mina vänner.. Är bara glad och känner att jag är på en plats i livet som jag älskar. Njuter så mycket av nuet samtidigt som jag ser så mycket fram emot allt som ligger framför. Längtar efter att få bebisar med mannen i mitt liv, fixa massor i huset, träna, resa, hitta på roliga saker ihop med barnen, jobba osv. Allt känns bara fint just nu. Och jag har verkligen hittat mig själv så mycket nu på slutet med. Det har varit en så lång resa från att känna mig helt trasig och i tusen bitar efter en separation till att två år senare känna mig starkare, bättre och mer ostoppbar än jag någonsin har gjort. Och jag är så trygg i vem jag är, vad jag står för och vad jag vill. Tack livet.

Startade dagen idag med frullis på donken. Hann dricka min sellerijuice hemma dock, haha.

Dagens hårpillare =)

Från dagens återbesök!

Och jag fick hem min jacka för ett tag sedan med. Så sjukt fin är den! Croppad men ändå varm och så snygg i sin enkelhet. Finns HÄR.

Har förresten ett samarbete med xlash.se just nu där ni får 20% med koden joss20. Om ni är sugna på att handla något därifrån.

Vi hörs imorgon. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Ninna

    Hej fina du❤️fick en tankeställare nyss, kan det vara så att sellerijuice inte är bra om man vill bli gravid? Det är ju utrensande och man ska försöka äta en bra och varierad kost ett tag innan man försöker bli gravid. Säger inte att det finns samband men kan vara en tankeställare. Ngt man kan ta upp med läkare i framtiden, kring kost🙏❤️

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Har inget mål att bli gravid <3 händer det så händer det men jag njuter av att vara här och nu! Och varierad kost äter jag till 110% så tror inte det påverkar om jag dricker sellerijuice varje dag eller varannan, kram <3

      1. Ninna

        Hej, nej förstår det❤️. Men tror man ska ta det lugnt ändå https://farm-sv.desigusxpro.com/posadka/ogorod/zontichnye/selderey/mozhno-li-est-selderey-vo-vremya-beremennosti.html. Även om det är supernyttigt och bra så är det farligt och ökar risken för missfall i tidigt stadie. Ex folsyra ska man ta ett tag innan man planerar att bli gravid. Även om jag förstår ditt tänk att det får bli som det blir, inga planer men om du ändå vill vara på den säkra sidan ❤️Pls ta ej illa upp, jag vet att det är ett känsligt ämne. Menar det jag skriver i välmening 🙏Kramar

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish