Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

18:33

Hej igen på er!

Hur mår ni? Jag mår bra och har precis ätit tidig middag med min kille och nu sitter vi och jobbar vid var sin dator innan vi ska iväg och träna. Blir en lugn fredag och imorgon ska vi åka söderut. Ska njuta av den här helgen till max och samla energi då jag har barnen i princip hela nästa vecka. Längtar så mycket efter det men det tar ju minst sagt på krafterna, haha. Har lovat dom att vi ska köra laserdome bland annat och jag tror att jag är mer taggad än dom =)

Har världens finaste tröja på mig idag! Rabattkod kommer den 23e. Älskar fina träningskläder, det är seriöst det bästa jag vet.

Har köpt en ny badrumsmatta till badrummet nere med då den förra blev så äcklig och inte gick att tvätta. Det är samma som jag har där uppe. Från Hemtex och kostar typ 199:-

Igår efter skolan åkte jag och barnen och köpte glass eftersom det var enda dagen jag hade dom denna vecka. Är mysigt att sätta guldkant på den vanliga vardagen ibland. Vill att dom ska bli riktiga livsnjutare precis som jag är själv.

Har handlat nödvändigheter med, haha. Går ju åt gaaaanska mycket frysta bär till våra smoothies. Ni vet ju att jag alltid har gjort mycket smoothies men har varit så lat nu på slutet nu innan jag träffade min kille. Hjortronsylt är förresten mitt bästa tips på gröten just nu! Känns så höstigt att äta det, mhmm.

Och förresten! När jag var i Stockholm så tog jag äntligen bort mitt födelsemärke i pannan. Har ju tänkt på det till och från under en väldigt lång tid. På slutet hade det börjat göra ont i perioder med och det var så störande. Kollade upp det när det började ömma men det var ingen fara alls men kan tydligen bli så med vissa födelsemärken trots att dom är godartade. Men ja, det känns skönt att det är borta och vi får hoppas att ärret inte blir alldeles för stort. Kommer att få ha en sådan här fin tejp i pannan nu i några veckor framöver.

Och har lagt min första beställning hos SHEIN nu som jag läst så mycket om! Hoppas att jag får hem grejerna innan vi drar utomlands. Hade varit perfekt! Beställde lite baddräkter och bikinis med! Är verkligen orimligt billigt.

Hoppas att ni får en fin helg! Kram/G

Kommentarer

  1. Sanna

    Det finns ju en anledning till priserna. Jag tycker det är konstigt att så många handlar från Kina ännu. Dels pga arbetsförhållande och Kinas syn på människor men framförallt för klimatet. Vill inte folk att våra barn ska kunna leva på jorden?

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag tror att det är samma sak med typ det mesta man köper på H&M och andra ställen med tyvärr.. Eller andra hemsidor som köper in kläder från liknande sidor och sedan säljer dyrare för att tjäna pengar. Så man undgår det nog inte alls om man inte är supernoga, kram

  2. Josefine

    Det är så mysigt att läsa det du skriver, har följt dig sen… 2014(?).
    Ville bara skriva att du är som en sån internet-kompis man har som man aldrig träffat.

    Hoppas du och din kille får en fin kommande vecka nu. 😊❤

  3. Anne

    Tyvärr betyder ju just ”orimligt billigt” att människor – antagligen kvinnor och i värsta fall barn, jobbar för löner som det inte går att leva på.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jaa men jag tror att det är samma när man handlar i vanliga butiker och annan näthandel med tyvärr. Bara det att dom säljer dyrare efter att ha köpt in billigt för att tjäna mer pengar, kram <3

  4. Caroline

    Ja, alltså, det är ju orimligt billigt av en anledning… visst kanske det sitter som det ska (om du har tur) men reflekterar du något över att priset antagligen avspeglar arbetsvillkor, material, hållbarhet (för att inte tala om hur det skeppas över hela jorden bara för att vi handlar saker som är sååååå billigt). Absolut, andra lågpriskedjor är väl inte heller toppen men Shein ger NOLL insyn i arbetsvillkor och miljöpåverkan. Andra budgetalternativ brukar ändå öppna för någon form av kontroll.

    Jag skulle aldrig handla från ett kinesiskt företag som inte vill redovisa ens vilka underleverantörer man har för att undgå kontroller. Hur kan örhängen för 5 kr täcka både arbetstagare, leverantörer, skatter och avgifter ? Vem betalar priset i slutändan? Då är jag ändå mammaledig med kass föräldrapenning och stort shoppingsug men nån måtta får det fan vara.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag förstår helt <3 och du har ju helt rätt! Men jag tror att det är samma sak med andra sidor (även många svenska) och att dom köper in saker superbilligt och säljer dyrt för att tjäna pengar. Så är man inte supernoga med att kolla upp exakt allt var man än handlar så är det nog ungefär samma grej man stöttar hos dom flesta man handlar hos, kram <3

  5. Johanna

    Har du tänkt på varför det är så billigt? Det fraktas från andra sidan jorden, göra säkert i fabriker med mycket tveksamma arbetsförhållanden osv..

  6. Anna

    Tips! Finns hudfärgad sån tejp på apoteket jag skadade mig och fick sy i pannan och fick veta detta om tejpen först flera månader efter. Kram

  7. Kristina

    Hur tog dom bort födelsemärket ? Vad kostade det ungefär?

    Jag har ett på kinden , därför jag undrar
    Men är för skeptisk att bara gå till en hälsocentral

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish