Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är jättebra med er! Jag mår bra men är trött. Hade kalas för Jason igår och trots att det var rätt litet så blir man slutkörd av barnens konstanta ljudnivå, haha. Men dom hade kul och det är ju det viktigaste. Vi hade en nöjd kille här hemma iallafall och han var så glad hela dagen. Och när han är så glad så blir jag också helt lycklig. Jason fyller ju egentligen inte år förrän på torsdag så detta år blev kalaset lite i förskott med. Här kommer lite bilder från gårdagen =) Kikar in snart igen! Stor kram och ha en helt underbar start på veckan/G

Kommentarer

  1. Alexandra

    Vill lätta på mitt hjärta.
    Jag träffade min person. Vi var menade för varandra. Vi hade de så kul ihop, man kände att man kunde lita på honom. Vi förstod varandra. Vi kände varandra i 40 dagar bara. Men sen skrev han att han vill avsluta allt då han är vilse i livet men att han hoppa våra vägar korsas igen Och han hör av sig när han är redo.
    Detta är det jobbigaste jag varit med om. Vi måste känt varandra 40 dagar men vi båda tyckte de kändes som år. Jag åkte 20 mil för att träffa den här killen.
    Hur hade du gjort och tänkt? Självklart låter jag honom va. Men det gör så förbannat ont i mig att han valde bort mig. Och min största rädsla är att han inte hör av sig någonsin igen. Eller ett jag får se på tex Instagram att han träffat en annan. Jag vet inte hur jag ska ta mig igenom det här.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish