Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Jobbelijobb

Livebloggar lite idag! Har precis filmat klart ett samarbete och nu tar vi paus för lunch och hämtar glasögon och ring. Så peppad på att få se min killes ring då vi inte har någon exakt aning om hur den ser ut. Han smälte ihop två ringar som han haft sedan tidigare nämligen.

Fortsätt ställa frågor under inlägget nedan så kör jag frågor och svar om någon timme. Kram! Hoppas ni haft en fin dag såhär långt =)

Kommentarer

  1. Tina

    Hej! Första gången jag kommenterar, har inte vågat för vill vara anonym… Gillar din blogg för din orubbliga estetik. Dock glad att du öppnat upp ditt liv för mer än vitt & vitt som det var mycket i början när jag börja läsa ;D

    Det är ju en väldigt privat fråga men jag undrar ändå var dina släktingar är? Känns så konstigt att de inte skulle vilja ha en tjej som dig i sin närhet. Någon gång tror jag du nämde att du har ryska släktingar? Skulle du kunna tänka dig bo där? Tänker ofta att du hade passat in där mer pga din stil.
    Undrar också om du kommer rekommendera dina barn att jobba med sociala medier likt dig själv?

    Tack för fina bilder och mat inspiration! Hoppas du orkar blogga oftare, gärna om inredning & kläder och hur du tänker när du matchar allt.

    Vänligen Tina

  2. Sara

    Hej Gabriella!

    Tack för denna möjligheten att kunna ställa frågor till dig.

    Jag undrar hur du gör för att inte bry dig om vad tex andra mammor eller personalen på förskolan eller bara folk i allmänheten när man har på sig kläder som representerar sin egna stil? Jag vill också kunna lägga fokuset främst på mig själv och strunta i vad andra människor tänker om mig och sätta mina egna behov och önskningar först men har sett andra omkring mig och alla smälter in i bakgrunden och ingen vågar vara sig själv och våga sticka ut. Hur gör man då? Hur är man sig själv i alla situationer och tex kan gå klädd såsom man själv vill (jag brukar typ dra upp min urringning när jag kommer fram till min dotters förskola och fattar inte ens varför, vill väl inte att någon ska döma mig) bryr mig helt enkelt om för mycket om vad andra säger och jag vill verkligen ändra på detta för det gynnar inte någon. Detta sätter verkligen käpp för mig i mitt liv och hindrar mig. Måste verkligen ändra på det men faller alltid tillbaka. Har du några tips? Tack för att du är du!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish