Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Lättlagat

Som vanligt så kör vi lättlagad mat här hemma och ett stort tips är att alltid har mycket vegofärs hemma. Det är ett billigt vis att äta vegetariskt och den går att tillaga i många olika rätter. Min favorit är ANAMMAS färs som är helt vegansk. Ett kilo kostar runt 60:- och räcker lääänge. Här hade vi gjort en sås som vi serverade med pasta (som är helt gjord på gröna ärtor!). I såsen har vi lite av färsen (inte alls mycket), tre stora rivna morötter, färsk bladpersilja som vi klippt i, salt, peppar, olivolja, oregano, basilika, paprikapulver, lite honung och krossade tomater + iMat från oatly. Man steker bara färsen och morötterna ihop i oljan och häller sedan över allt det andra + kryddar. Klart på tio minuter och supergott!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish