Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag och känslor kring amning

Hej fina ni!

Sitter faktiskt och bloggar från min nya dator idag. Vi hade ju bara en stationär här hemma och det funkar ju INTE när man har en liten som gärna vill ligga i famnen i princip hela tiden. Så ja, F spontanköpte en till mig. Så skönt! För tillfället har jag en hickande bebis i famnen som är ovanligt missnöjd idag. Eller ja, inte missnöjd men lite smågnällig. Vill vara nära hela tiden och helst hud mot hud. Men det är absolut inget som jag klagar på. Njuter av varenda sekund. Det är faktiskt så jag hade tänkt spendera hela dagen. Men min lilla snutt i famnen och halvdåliga repriser på TV. Vi spenderade morgonen till att göra matlådor och fixa här hemma medan lillen satt i sin nya stol med babyinsats. Gick otroligt bra och han satt mest och kollade på mamma och pappa som sprang runt och dammsög, plockade ur diskmaskinen och ordnade olika maträtter. Känns så bra att bara kunna mikra lite mat nu och slippa ställa sig och laga något när vi är ensamma här hemma utan F. Igår sov Jason i vaggan under tiden som jag gjorde iordning lunch till mig själv men det är ju inte säkert att han är villig att göra det alla dagar framöver. Så alla tummar upp för goda matlådor! Har också gjort en stoor sallad som står färdig i kylen som jag kan ha på sidan av maten, mums!

Annars så tog typ min mjölk slut igår. Eller det kändes så iallafall! Kom nästan ingenting när han åt och brösten kändes inte alls lika ”fyllda” som dom brukar. Efter ett tag fick han lite panik för att det inte kom så mycket som han ville och började smågråta och gnälla. Kände mig SÅ dålig då. Som om jag var världens sämsta mamma. Det är konstigt hur mycket känslor det där med amning kan väcka. Men ja, jag kände mig verkligen kass. Trots att jag VET att jag inte är det och trots att både jag själv och F försökte övertyga mig om att det inte var så. Känslorna kom iallafall. Lät honom suga rätt länge men det gav inga resultat mer än att han blev ledsen och grinig och till slut drog vi fram lite utpumpad mjölk som vi hade i kylen istället och efter det somnade han för natten. När han sedan vaknade efter ett par timmar så kunde jag mata honom utan problem igen och mjölken hade runnit till ordentligt under dom få timmar vi hunnit sova. Märkligt det där.. Kan ju vara så att mjölkproduktionen fortfarande håller på att ställa in sig efter hans matbehov eller liknande. Har faktiskt ingen aning om varför det blir så annars. 

Nu ser vi fram emot helgen! Pappa F är ledig och vi får besök av Jasons farmor. Jag ska förhoppningsvis också komma ut på en lååång promenad i min ensamhet och tänkte powerwalka fram och tillbaka till solariet. Känner att jag behöver lite färg och energi. Så det ser jag fram emot!

Stor kram till er och vi hörs mer under dagen!

Gårdagens mellis medan lillen sov. Älskar verkligen färska hallon! Kan vara det godaste som finns. 

Nya, fina datorn. Blev en ”air” och inte ”pro” som jag hade tänkt först. Tycker att den känns underbar än så länge. Men jag älskar ju allt med äpple på så det är ju rätt givet att jag gillar även denna, haha. 

Mammas skatt!

Såhär såg vårt morgonkaos ut. Ett rätt organiserat kaos ändå! Och nu är allt undanplockat, kylen är fylld med god mat och golvet är rent. Skönt!

En nöjd kille som tycker om sin stol supermycket. Det är ju så spännande att få vara med och se vad som händer runtomkring. Jag kommer att blogga mer om den lite längre fram så kika in då. =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish