Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Vegetarisk lasagne

Tänkte dela med mig av en maträtt som vi gör här hemma väldigt ofta. Helt fantastiskt god och jag kan äta hur många portioner som helst.
Du behöver:
– Lasagneplattor
-Linser (finns att köpa färdigkokade i tetrapack)
– Ajvar
– iMat från Oatly
– Salt, peppar, persilja, olivolja
– Zucchini, tomater, champinjoner, broccoli, färsk bladspenat
– Riven ost.
Skiva alla grönsaker och stek i olivolja tills dom fått yta. Häll över ajvar + havregrädde (iMat från Oatly).  Salta och peppra och tillsätt persilja. Lägg i lasagneplattor i en ugnsform och varva sedan plattor + grönsaksröran. Om röran inte täcker allt så kan man hälla över mer havregrädde över det hela. Toppa med riven ost och stoppa in i ugnen på 180 grader i cirka 30-40 minuter. SÅ gott! Ni måste testa.
12511929_10208397319471902_487151467_n
Slutresultatet blev såhär! =) Detta är en rätt som vi äter ofta och den gör sig riktigt bra i matlådor också. Mättande med! =)

Kommentarer

  1. Hanna

    Hej! Hur mycket imat från Oatly använder du när du gör denna lasange? Är så sugen på att prova 🙂 älskar din blogg! Ha en trevlig dag! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Oj, jag vet inte! Jag höftar bara! 🙂 Men så att alla lasagneplattor blir täckta i ugnsformen iallafall 🙂 Annars blir de torra! 🙂 KRAM <3 och detsamma!

  2. Sara

    Det måste jag testa, vi äter aldrig vegetarisk hemma men vill gärna införa iallafall en vegetarisk rätt i veckan. Jag är 34 år och har tre barn, en pojke som snart är 12 år, en flicka som precis fyllt 2 år och en liten kille som är född 17 Okt. Jag tycker att du är en stor inspiration och en människa som bidrar med mkt positiv energi, det är roligt att följa er, särskilt när min egen son är lika gammal. Han är också en stor kille, som snart är uppe i storasysters storlek på kläder. Men vad gör det när man ser hur bra han mår?! Stor kram på er och lucka till med ert dop i helgen!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, testa!! 🙂 Den är sååå god 😀 tror ni kommer att gilla den! 🙂 Men gud så glad jag blir! TACK för så fina ord! 🙂 Så underbart att dom är lika gamla! 🙂 ELLERHUR! Lite tråkigt bara att man snart inte kan köpa kläder på bebis-avdelningen 😉 Kram fina du och tack snälla. Ha en underbar helg! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish