Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShoppingSkönhet

Dermalogica

Efter många om och men så la jag en dyr och rätt stor beställning hos Kicks. I den låg bland annat dessa produkter från Dermalogica. Efter en lång graviditet som varit allt annat än snäll mot min hy så kände jag mig värdig lite nytt. Min hy har blivit galet mycket bättre nu efter att jag har fött barn. SÅ skönt! Den var verkligen kaos ett tag med stora, onda finnar och massor med orenheter. Nu är ansiktet rent igen men har jag otur så dyker det upp någon enstaka finne runt munnen då och då. Hoppas dessa ska hjälpa en bit på vägen och ge mig det där lilla extra i vardagen. Har hört så himla mycket bra om dom så har höga förväntningar. Återkommer när jag testat dom ett tag och berättar då vad dom har gjort med min hy och om dom var värda sina kronor.
Har ni testat någon av produkterna eller något annat från Dermalogica? Vad tyckte ni?
12606972_10208447722371943_15385425_n
Här ser ni alla godbitar som jag beställde när det kommer till just hudvård (visar sminket jag köpte lite senare). 
12583875_10208447721491921_1610499269_n
”Daily microfoliant” är nog produkten som jag har hört bäst om. Att man får en SÅ fin lyster och att man märker skillnad redan efter första användningen. Ska bli så kul att se om den funkar även på mig. 
12571151_10208447721811929_460956800_n


Dessa tre är till för ”ungdomlig hy” och i och med amningen så har jag lätt att få små utbrott då och då på grund av alla hormoner som rör sig i kroppen. Dessa kanske kan hjälpa till när det kommer till att hålla hyn i schack. Denna serie är också lite billigare än resten av produkterna som dom har. 

Kommentarer

  1. Josefin

    På kicks och hos en annan återförsäljare fick jag höra att ”Clear Start” är väldigt uttorkande. Så har du redan torr eller yttorr hud så var noga med återfuktningen! 🙂 Kram

      1. Eva Karlsson (Familjenoinredning på instagram)

        Exuviance i all ära, men det är fasiken de dyraste serien jag har användt. Fick inge finare hy för det. Använde enbart den serien i ca ett år (ännu kvar ansiktsvatten o serum), serumet va kanon, men resten vettitusan om de är bättre än andra märken..
        Dermalogica har ja endast användt en kort tid förut, vsr tvungen att sluta pga graviditets illamående, kunde inte med lukten av deras ansikts kräm, kunde börja kräkas bara av den, den är oparfymerad har jag för mig o då luktar det inte så mums., iaf inte med en känslig preggo näsa ). Hoppas serien passar dig och din hy o att du inte stör dig på doften ! Tack för en inspirerande blogg.

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Tack för att du delade med dig och tack för så fina ord! Jaa, hoppas verkligen att den ska hjälpa min hy iallafall 🙂 kram underbara du

  2. Sassa

    Googla ”tummeli kräm”, den hjälper mot allt. Använde den både på mage och i ansiktet under graviditeten och har aldrig haft en enda finne. Inga märken på magen heller.

  3. Marissa

    Gabriella har du tagit bort din gravidblogg? Jag har sökt nu då jag läste den och kommit till maj, kan dock inte hitta den.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Vad menar du med gravidblogg? Jag har haft samma blogg hela tiden och sedan bytte jag portal till LOPPI? 🙂 Du kan se alla kategorier och alla månader högst upp på startsidan på denna blogg (gabriellajoss.me). Där kan du bläddra igenom arkivet och välja månad och även välja kategorin ”graviditeten”. Så kika högst upp på startsidan där min header är 🙂 kram

      1. Marissa

        Jag hittade nu så tack. Förr fanns din blogg om din graviditet separat att finna på nätet och din bebisblogg som två separata delar, så uppfattade jag det iaf.

  4. Amanda

    För mig var det tvärtom!
    Innan jag blev gravid hade jag problem med hyn. Fick finnar hela tiden som inte försvann även fast jag använde en massa produkter.
    Sen när jag blev gravid så försvann alla finnar och jag kanske fick max 5 små stycken under hela graviditeten!
    Nu är det lite mer än 3 månader sedan min dotter föddes och finnarna är tillbaka igen!
    Så himla tråkigt för jag känner mig inte alls fin när min hy ser ut såhär!
    Sen till något helt annat.. Min sambo och jag är lite sugen på att flytta till Göteborg! Så tänkte fråga dig om vilka områden du rekommenderar att man flyttar till? Gärna där det är lite lugnare! 🙂
    Hoppas att du har haft en fin dag! Kram! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åååh jobbigt 🙁 vet precis hur det känns det där med hyn 🙁 Jag vet tyvärr inga ”bra” ställen då vi inte har så bra koll på vad som räknas som bra eller inte. Vi bor just nu fem minuter från centrum och det är allt annat än lugnt här tyvärr :/ kram fina du och ha en underbar kväll <3

  5. Kine

    Tips är att beställa Dermalogica från cocopanda.se istället! De har alltid nedsatt pris, är så bra service och kort leveranstid. Skriver du upp dig på deras nyhetsbrev (?) får du dessutom 100kr rabatt när du handlar över 399kr! 🙂

  6. Emelie

    Cooling masque fungerar magiskt bra i början om man har en stor finne eller känner att en är på g, det försvinner direkt. Men efter ett tag blir huden härdad och den hjälper inte längre. Kram!

  7. Patricia

    Visst är det underbart med nystart? När man unnar sig massa fina och roliga produkter och fyller badrumsskåpet och sminkväskan. Så fräscht på något vis Kram och tack igen för fin härliga blogg!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish