Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Frågor och svar om resan

Får frågor hela tiden om vad hotellet heter och det heter Riu Palace Meloneras Resort. Detta hotell är heeeelt fantastiskt och jag kommer att kunna leva länge på denna upplevelse. Städat och fint, rent och fräscht, underbar personal som är otroligt serviceminded, helt magiskt utbud av mat, dryck och godsaker, fina pooler, bra restauranger, underbara rum, fin miljö osvosvosv. 5/5 stjärnor ger vi! Ni måste åka hit om ni ska till Gran Canaria och leva lyxigt och barnvänligt. Miljön känns dessutom så himla trygg och det är galet mycket turister (som är så glada på livet), haha.

Har också fått frågor om vad det kostade för oss att resa hit och totalt (med resa från Umeå till Stockholm x 2, förbokade platser, mat på flyget, busstransfer, reseförsäkring osv) så gick det på runt 27.000 kanske. Vi har halvpension vilket innebär att frukostbuffé och middagsbuffé ingår i priset. Dryck ingår dock inte och vi betalar till för vatten, cola eller vad vi nu dricker vid varje måltid. Men ja, priset är rätt högt! Vi betalade dock för flyg mellan Umeå och Stockholm också + gjort lite tillval på flyget så det drog iväg ännu mer. Runt 21-25 tusen tror jag att man får betala om man flyger direkt från Stockholm. Och då ingår halvpension som sagt.

Och så lovade jag ju att skriva lite mer om Jasons mat och blöjor som landade på hotellet. Vi beställde via Kit4Kids efter att jag hade fått dom rekommenderade av flera av er och dom var toppen! Vi bokade ju resan och rätt snabbt efter det var dags för avgång men efter att beställningen var lagd ringde jag deras kundservice som hjälpte mig att få paketet levererat i tid. Jätteskönt att slippa släpa på blöjpaket och sådant hela vägen hit. Vågade inte köpa blöjor här heller då jag läste på en annan LOPPI-blogg att deras barn fått allergiska reaktioner av blöjorna utomlands.. Man vill ju inte riskera något sådant när man är på semester kände vi. Alla tummar upp iallafall! Är så tacksam över att ni gav mig tipset om detta företag! Så nu tipsar jag genuint vidare till er. Vi fick också med en solhatt med UV-skydd till Jason från dom. Detta kostar runt 1500:- men då plockade jag ihop egna burkar med mat (tog inget färdigt paket) + TVÅ paket Libero Touch-blöjor, våtservetter, lite gröt och ja, ni ser ju på bilden.

13624516_10209873213528331_3333028_n

Jason med all mat och alla blöjor vi hade beställt, haha.. Och majskrokar såklart. Har ni fler frågor om vår resa eller något kring det hela? Ställ gärna frågan i kommentarsfältet så ska jag svara er i ett eget inlägg imorgon! =)

Kommentarer

  1. Emma

    Hej! Älskar att läsa din blogg! Jag undrar hur er Jason reagerar på värmen? Själv blir vår lilla tjej väldigt ängslig och sover helst inte så bra när det är så himla varmt.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack! Blir så glad! 🙂 han har reagerat rätt bra! Han sover lite mer och vill amma typ hela tiden men annars har det gått jättebra. Är så glad att han tagit det hela så bra. Han var däremot rätt ängslig första dagen vi kom hit på grund av alla nya intryck osv <3 kram

  2. Vicky

    Ett hotell som är helt underbart och rekommenderas stark är Lopesan Baobab Resort på Meloneras!!!!!👌👌👌 Har besökt detta hotell två gånger och har varit super nöjd! Njut av semestern! Mycket roligt att läsa din blogg!👍
    /Vicky

  3. Fanny

    Hej jag bor på Gran Canaria sedan flera år tillbaka och ville bara tipsa er om att åka till Anfi och även Amadores, två jättefina stränder i närheten av Puerto Rico. Tar ca 15 till 20 min dit bara. Ni borde även prova Samsara restaurang som ligger i Meloneras, jättegod vegetarisk mat och jättefint inrett med Budda tema. Men gå dit och boka bord då det kan vara fullbokat i veckor framöver. Vill ni shoppa ska ni åka till Atlantico som ligger strax innan flygplatsen. Och El Mirador som ligger strax efter flygplatsen. Finns jättemycket att upptäcka på Gran Canaria 🙂 Hoppas ni får en jättehärlig semester!!

  4. Julia

    Underbart ställe! Och perfekt för just er när ni har en baby med. Jag undrar vad Jason har på sig i poolen? Inget? Simbyxa? Simbyxa och simblöja? Tack på förhand 🙂

  5. E

    Hej. Roligt att vi får följa med på er resa. Måste bara fråga hur värmer ni barnmaten, eller ni har micro /kokplatta på rummet ? Vi ska snart ut och resa med vår son men har fastnat i hur vi ska värma hans mat.
    Njut av solen.

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Hihi 🙂 Jason äter kall mat också så vi känner att det går bra i en vecka istället för att krångla. Han ammar ju fortfarande mycket och mjölken är ju varm + att han brukar få lite varm mosad potatis eller liknande från restaurangen ibland. Så han får i sig lite varmt också om dagarna, kram

    1. Rebecca

      Vi frågade på alla restauranger om de kunde värma och alla gjorde det mer än gärna. Fick till och med upplagt i fina serveringsskålar ibland. Utomlands är de flesta mer barnkära och vänliga än i Sverige. Lyx som föräldrar!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish