Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att skilja sig och sminka sig?

Hej fina ni och hej oktober!

Nu är det verkligen höst på riktigt, eller hur?

Fick en så elak kommentar igår på instagram om att det var helt ofattbart hur jag kan gå igenom en skilsmässa och sminka mig, locka håret och ta bilder på mig själv… Det kan vara det konstigaste jag har läst i hela mitt liv. Alla hanterar vi väl saker olika? Jag skulle aldrig förlora mig själv totalt och bara skita i allt som får mig att må bra bara för att jag är mitt uppe i något jobbigt. Och att ta kort på mig själv och allt annat ingår väl lite i mitt arbete så det vill/kan jag inte heller lägga på hyllan helt plötsligt. Måste man bete sig och göra saker på ett speciellt sätt för att bevisa någon form av känsla för omvärlden? Jag försöker hantera detta så bra som möjligt för min egna skull och gör det som får just mig att må bra. Och i det ingår faktiskt att sminka mig och bara känna att jag inte tappar mig själv helt i något som redan är sjukt tufft. Sedan delar jag ju fortfarande inte med mig av allt jag gör och känner utan väljer ut vad som känns okej och inte allt för privat.

Blev iallafall en sen kväll igår och vi gjorde massor med ärenden med bilen då vi ska sälja den idag. Känns verkligen jäääättejobbigt att leva utan bil nu men det motiverar mig bara till att faktiskt ta tag i körkortet. Ska göra en synundersökning nu på torsdag tillsammans med Tove och sedan är jag igång. Har så många fina vänner som vill övningsköra med mig också så tror det kommer att gå jättebra och rätt så snabbt. Har jag väl bestämt mig för något så går det oftast undan. Och sen ska jag unna mig min drömbil när jag är klar!

Idag ska jag kika på en lägenhet som jag tycker är SÅ fin! Och tre minuter från centrum vilket är perfekt. Och så har jag en till visning inbokad på en lägenhet som också är helt underbar (och jättestor). Blev så lycklig när den kom upp på Hemnet att jag bad om en förhandsvisning! Är ju ändå inte jätteofta det kommer upp lägenheter som faller mig helt i smaken så att det nu plötsligt fanns två känns så himla bra. Och så får vi besök av en stylist idag och under gårdagen hade vi som jag skrev två möten med mäklare. Så nu är alla papper påskrivna och klara och huset ska fotas idag eller imorgon. Känns så jobbigt att sälja men ändå bra på något vis.

Det enda jag fick i mig igår under dagen var typ lite kvarg. När mina känslor tar över så kan jag typ inte äta och har ingen aptit alls. Det är omöjligt att få ner något då. Hatar egentligen att känna saker så starkt som jag faktiskt känner just nu. Tycker det är lite läskigt att man inte kan styra alls över just känslor som bara kommer precis som dom vill. Nä, hörrni.. Jag har verkligen känslor precis överallt för stunden. Inte så kul för ett kontrollfreak som mig helt enkelt, haha.

Startade min morgon igår med Tove. Försökte verkligen äta frukost men näää, det gick inte. Skickade iväg månadens bokföring, gick förbi banken och gjorde lite andra ärenden iallafall när jag ändå var på stan. Så tacksam för att jag har Tove just nu (och annars också såklart) som är världens bästa och säger precis rätt saker vid rätt tillfälle. Hon känner mig så bra så att det nästan känns som att hon vet allt jag tänker och  allt jag känner utan att jag ens har behövt säga något. Älskar henne mer än allt och är så otroligt tacksam att jag fick just henne som bästis. Herregud vad vi har gått igenom saker tillsammans och det finns nog ingen som vet så mycket om mig. Så tacksam för alla andra vänner också som ringer, smsar och bara finns där. Är omringad av världens bästa brudar verkligen.

Och här är ju då en sådan där bild som personen som skrev ett långt, argt meddelande till mig inte tyckte om. Jag har inte ens lockat håret här som ni ser, hehe.. Nej, men jag försöker verkligen att bara ta dagarna för vad dom är och göra det bästa av dom. Tar hand om mig själv, leker med barnen, tränar, jobbar, träffar vänner och försöker styra upp allt som behöver lösas. Snart sitter jag där i min lägenhet med kidsen och känner mig lugn och tillfreds. Även om det är jobbigt just nu så kommer det att bli bra till slut =)

Igår kväll fick jag iallafall matlusten tillbaka för en stund så passade på att äta ordentligt =) Finns ju typ inget godare än mat från MAX så det kändes som en självklar sen middag när vi ändå var iväg med bilen.

Beställde hem lite nya kläder igår också åt mig själv som en liten pepp-present. Har jättemycket jobb just nu mitt i allt detta, försöker vara en bra mamma till mina barn, försöker räcka till överallt och ge 100% av mig där det behövs.. Här är lite av det jag klickade hem:

Önskar er en jättefin dag! Stor kram! <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss