Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Bästa gräsklipparen

I annonssamarbete med Worx Landroid

Älskar verkligen vår gräsklippare. Har testkört den några gånger nu och är helt såld. Ser så positivt på denna sommar då jag kommer att slippa gå runt och klippa gräs var och varannan dag utan kommer att kunna ligga och njuta på altanen medan den sköter jobbet åt mig.

Denna är billigare än dom flesta på marknaden, väldigt tyst, går att styra via en app och går på batteri. Den klarar smala passager och är uppkopplad via Wi-fi. Nu har jag lagt ut en magnetremsa som kan avgränsa områden i trädgården så att man slipper gräva ner en tråd om man hellre vill avstå det. Supersmart!

Ni kan läsa mer om gräsklipparen och spana in hela utbudet HÄR.

I annonssamarbete med Worx Landroid

Kommentarer

  1. Cathrine

    Hej! Hör inte alls till inlägget 🙈 men har du kollat vart Tove köpte tightsen till dig? Jag kan inte sluta leta efter dem, kär 😂🙈 Kram på dig ❤️

  2. Lisa

    Hade varit så himla tacksamt om du kan lägga till att man ska tänka på vilken tid på dygnet en robotgräsklippare bör- och inte bör användas! Så många igelkottar bland annat som far illa i gryning och skymning framför allt 💕

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish